GUNN-ANITAS LOLLIPOPKORT

0 1,190

Damer i min alder har ofte den tvilsomme gleden det er og måtte telle kalorier – men Gunn Anitas herlige “kjærlighet på pinne” kan heldigvis nytes uten et snev av dårlig samvittighet. Herlig jentete og rosa er “Lollipop”-kortet en fryd for øyet. Å bruke en tekst som hovedmotiv er et spennende og vellykket valg. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Gunn Anita har laget kortet.  

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Bretting, stempling
Pynt/dekor: Blomster, charms, Die Cuts
Hovedfarge: Rosa

13325669_598684003632832_6440124624943847390_n

Kortet er ett lollipopkort. Har sett flotte lollipopkort på blogger, Facebook og Instagram og har hatt lenge lyst til å lage ett. Nå hadde jeg ingen bestillinger så da måtte jeg bare prøve. Veldig artig å lage og det blir helt sikkert flere. Arkene fra Maja design er veldig fine og jeg brukte de som inspirasjon til fargene på kortet.

Jeg hadde ikke noen mal når jeg begynte så jeg måtte prøve meg fram. Den første rosetten ble alt for stor. Jeg har skjært to remser på 6 cm (av ett 30,5×30,5 ark) Maja Design “Summer Crush”. Deretter har jeg punchet med en kantpunch på langsidene. Etter det scoret jeg hver 1/4 inch. Jeg har brukt score board, men har man ikke det kan man bruke skjærebrett. Etterpå har jeg klippet vekk ca 2-3 mm på den ene enden av hver remse. Man ser det når man er ferdig å “score” at det blir litt til overs. Kortet er ca 13 cm på det bredeste.

Så bretter jeg opp og ned som man gjør når man skal lage vifte. Disse to remsene har jeg limt sammen til en sirkel med score tape. Deretter presser jeg ned i midten og limer på en sirkel (med limpistol). Lønner seg og lime en sirkel på baksiden også. Da har jeg fått rosetten.

Til pynt har jeg brukt en doily dies, papir doily, blomster og charms. Jeg har brukt en rubons fra Kaz istedenfor stempel. Til slutt limte jeg på sugerør på baksiden. Jeg limte er stor sirkel opp på sugerøret. Knyttet ett bånd på sugerøret.

Materialer jeg har brukt er:
Maja Design “Summer Crush”, “Sweetheart” og “He gives her flowers”
Pion palette, pink IV
Doily dies, usikker på merke
Papir doily fra Panduro
Hvite og ferskenfarget papirblomster
Hvit vokset tråd
Halvperler
Sommer fugl charms
Rubons fra Kaz istedenfor stempel
Sugerør
Bånd
Skjærebrett
Score board
Score tape
Limpistol
Flytende lim
Sirkel punch
Sirkel dies

Jeg brukte ikke mer enn ett par timer på dette kortet.


The Paper Crafting takker Gunn Anita for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte kort i magasinet og dersom du ønsker å se mer av det Gunn Anita lager kan du følge henne på Instagram under navnet @hobbyfrik

Foto: Gunn Anita
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA