HAPPY BIRTHDAY

0 1,224

Mange scrappere har lidt svært ved maskuline kort – også jeg. Efterhånden er der dog kommet rigtig gode stempler på markedet, som er virkelig velegnede til herrekort. Jeg har valgt at lege lidt med et skønt baggrundsstempel og farver, som jeg synes passer godt til en mand.

Type projekt: Kort
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Herrekort / Maskulint
Teknikker: Stempling, embossing, farvelægning
Hovedfarve: Grå / Blå / Grøn

Her kan du se de fleste materialer, jeg har brugt til kortet.

Min tanke var at lave et kort med spændende effekter og masser af guf for både øjet og fingrene. Ved at farvelægge det lækre stempel uden systematik, har jeg opnået et mindre ”strukturelt” udtryk end hvis jeg farvelagde efter et fast mønster.

Både baggrundsstempel og tekststempel er heat embosset med embossingpulver, hvilket giver en lækker effekt og gør det lettere at farve de små felter. Som en sjov detalje har jeg lagt et godt lag Glossy accents på 6 store felter af baggrunden. Det kræver nogle timers tørretid, så jeg lod det tørre natten over. Dagen efter pyntede jeg med splats af Distress Ink (sort) og Distress Pray Stain (sølv).

Baggrundstemplet er klippet til og limet på stykke mosgummi, så det bliver løftet fra kortbasen. Teksten er dels die-cutting og del stempel. Under banneret med teksten har jeg brugt lidt sølvtråd og derefter er det hele monteret på en kortbase i matchende farve.

Til slut har jeg dekoreret med sølvstjerner og Nuvo Chrystal Drops.

Materialeliste:

  • Papir: Paint On – Hvidt karton til at stemple og farvelægge på. PaperLine præget papir (canvas look) – Gråt karton til kortbase
  • Stempler: Krumspring Stamps – Awesome Triangle Wizard. Mama Elephant – Happy Everything.
  • Farvelægning: Zig Clean Color Real Brush I farverne: no. 032, 042, 091 og 092.
  • Die: Mama Elephant – Happy.
  • Sværter: VersaMark – Watermark Stamp pad (embossing sværte). Ranger, Distress Ink, black soot.
  • Embossing pulver: Artemo – sort. Tsukineko – sølvfarvet.
  • Lim: Ranger – Glossy accents.
  • Pynt: Nuvo – nuvo Crystal Drops. Ukendt brand – sølvstjerner og sølvtråd.

Jeg synes, det har været et spændende kort at lave og især er jeg blevet vild med effekten med glossy accents ovenpå det stemplede motiv. Herrekort er slet ikke så svære at lave og bestemt heller ikke kedelige.

Mange kreative hilsner

Jytte aka Kort og Andet Godt


Vidste du, at The Paper Crafting arrangerer Cyber Crop Events et par gange om året? Og at du selvfølgelig kan være med. Alt du skal gøre er at melde dig ind i vores Facebook gruppe “The Paper Events”. Du kan finde den HER.

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 7. oktober 2017 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA