Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: HELENA FRA SVERIGE

Signs of spring

Helena fra Sverige startet med papirhobby da hun skulle lage julekort med sønnen for rundt åtte år siden. Helena søkte da etter inspirasjon på internett og dermed oppdaget hun den fantastiske scrapbooking-verdenen. Nå for tiden lager Helena mest layouter, noen kort og hun dekorerer også lerret.

Helena

Hva er ditt navn? Hvor bor du?
Jag heter Helena Johansson, är 42 år och bor i Södra Sverige med man och två barn, 9 och 13 år gamla.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jag har en blogg: My creative life. Den är bara ett år gammal ungefär, jag fick starta en ny när min gamla bara försvann i cyberspace och aldrig gick att hitta igen. På scrapbook.com har jag dock ett galleri under mitt nick “willea”, där många av mina äldre alster kan beskådas.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag gör mestadels layouter i stl 12×12, men ibland även kort och canvastavlor.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började scrappa för drygt 8 år sedan.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det började med att jag och sonen, då 4 år, skulle göra julkort. Vi köpte lite material på Panduro Hobby och när jag letade efter inspiration på internet så upptäckte jag den fantastiska scrapbookingvärlden – och jag var fast!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jag har valt att visa fyra av mina favoritalster som jag skapat de senaste månaderna. Jag gör mer och mer mixed media-layouter, och dessa layouter visar några av mina favorittekniker – jag leker gärna med vit gesso, clear gesso, stenciler och mister. Jag bygger upp layouterna med många lager av både papper och dekorationer, och jag avslutar ofta med att måla allt med lite gesso och ibland sprayar jag mister ovanpå allt efter det. Jag dekorerar mycket och gärna, mina favoritdekorationer och blommor och chipboard (vilket syns!).Wish

Signs of spring

Artikkelen fortsetter på neste side.

One Response

Leave a Reply

Translate »
SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...

NORDSTJERNEN: MERETE FRA DANMARK

Merete har vært kreativ hele sitt liv og begynte tidlig med...

ORGANISERERING FOR VORES HOBBY

Organisering, kan altid være et problem.. Specielt når man har været,...