HJEMMELEKSA UKE 27

0 628

Her kommer en ny hjemmelekse fra The Paper Crafting. Vi håper at hjemmeleksene skal inspirere deg til å forsøke nye teknikker. Vi har valgt å lage tre oppgaver med vanskelighetsgrad fra enkelt til vanskelig så er det opp til den enkelte hva man vil forsøke seg på. 

Det er lett å gro fast i teknikker man kjenner og behersker, og derfor skal “Hjemmeleksa” være en serie med teknikker og tips om små prosjekter man kan lage i løpet av uka. Vi gir tre hjemmelekser hver uke, og det er ingen innleveringsfrist, men har du lyst å vise fram leksene send oss gjerne bilder: editor@thepapercrafting.com

Denne uka er hjemmeleksene:
Oppgave 1. La deg inspirere av et “Flowershop”-kort
Utstyr du trenger: Kartong, mønsterpapir, dobbeltsidig tape, bånd, tekststempel, blekk, limputer, blomsterstempler, bladpunch/die, rhinestone.
Vanskelighetsgrad: Enkelt.
Video: “Flower Shop Card

Oppgave 2. Lag Prima-blomster selv
Utstyr du trenger: Blomster-puncher, papir, pregeverktøy, glimmermists, stensiler, perler, blekk, brads, Glossy Accents, lim, glitter, mønsterpapir (flere av disse produktene er valgfrie å bruke).
Vanskelighetsgrad: Middels.
Video: “How to make Prima like flowers

Oppgave 3. Fargelegg embossede roser med vannfarger
Utstyr du trenger: Embossing folder, akvarellpapir, vannpensel, blekk til å male med (Distress Ink eller lignende), sandpapir.
Vanskelighetsgrad: Vanskelig.
Video: Watercoloring Embossed Roses

Du må gjerne bruke andre tutorials enn de vi har linket til om du foretrekker det. Vanskelighetsgraden er vurdert utfra hvor lang tid det tar å gjøre oppgaven, hvor mye utstyr man trenger og hvor komplisert vi bedømmer oppgaven å være. Lykke til!

Illustrasjonsfoto: Avolore, Flickr
License: CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA