HJEMMELEKSA UKE 29

0 628

Her kommer en ny hjemmelekse fra The Paper Crafting. Vi håper at hjemmeleksene skal inspirere deg til å forsøke nye teknikker. Vi har valgt å lage tre oppgaver med vanskelighetsgrad fra enkelt til vanskelig så er det opp til den enkelte hva man vil forsøke seg på. 

Det er lett å gro fast i teknikker man kjenner og behersker, og derfor skal “Hjemmeleksa” være en serie med teknikker og tips om små prosjekter man kan lage i løpet av uka. Vi gir tre hjemmelekser hver uke, og det er ingen innleveringsfrist, men har du lyst å vise fram leksene send oss gjerne bilder: editor@thepapercrafting.com

Denne uka er hjemmeleksene:

Oppgave 1. Lag 3D-sommerfugler med punch
Utstyr du trenger: Papir, sommerfugl-punch, lim.
Vanskelighetsgrad: Enkelt.
Video: “3D Paper Butterfly – Martha Stewart Monarch Butterfly Punch

Oppgave 2. Lag et “Peek-a-boo”-kort
Utstyr du trenger: Kartong, embossingfolder, Big Shot eller lignende kuttemaskin, rammedies (om man ikke har det kan man klippe ut rammene), sirkelpunch (saks kan også brukes dersom man ikke har det), stempler, blekk, limputer, twine.
Vanskelighetsgrad: Middels.
Video: Peek-a-boo Card Tutorial

Oppgave 3. Lag snøfnugg av papir
Utstyr du trenger: Papir, saks
Vanskelighetsgrad: Vanskelig.
Video: “Make Paper Snowflakes

Du må gjerne bruke andre tutorials enn de vi har linket til om du foretrekker det. Vanskelighetsgraden er vurdert utfra hvor lang tid det tar å gjøre oppgaven, hvor mye utstyr man trenger og hvor komplisert vi bedømmer oppgaven å være.

Lykke til!

Illustrasjonsfoto: Avolore, Flickr
License: CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA