HVA GJØR TPC PÅ SOSIALE MEDIA?

0 656

Visste du at The Paper Crafting også er på en rekke sosiale media? Vi poster oppdateringer fortløpende etter som nye artikler publiseres i magasinet. Oppdateringene kommer først på Facebook og Twitter.

På Facebook vil du kunne se bilder fra og deler av artiklene vi publiserer. I tillegg er det enkelte poster på Facebook som kun postes på vår Facebook-side. Vi har i dag 452 som følger oss på Facebook. Dersom du er en av de, kan det være lurt å få varsler fra vår side slik at du alltid får se de nyeste oppdateringene i nyhetsstrømmen din. Det gjør du ved å gå på The Paper Craftings side, hold pekeren over pilen på “Likt” og trykk “Få varsler”.

Vi har også en egen gruppe for redaksjon og bidragsytere. Hvis du vil være med som bidragsyter til The Paper Crafting kan du be om å bli medlem i den gruppa.

Twitter poster vi en kort melding etterhvert som nye artikler publiseres. Vi har egne lister som vi følger på Twitter. Den ene er “Papirhobby i Skandinavia” som er satt sammen av skandinaviske “tvitrere” med interesse for papirhobby, den andre er “Paper Crafting” som er satt sammen av “tvitrere” internasjonalt som skiver om papirhobby.

I tillegg til å være representert på de overnevnte sosiale media, har The Paper Crafting også en egen You Tube-kanal hvor du kan se videoer som er publisert i sammenheng med artikler i magasinet.

Du kan også følge The Paper Crafting på Bloglovin’.

Savner du å se oppdateringer fra The Paper Crafting på andre sosiale media/websider? Eller vil du tipse oss om skandinaviske papirkunstnere på Twitter og Pinterest? Send oss en e-post: editor@thepapercrafting.com

 Illustrasjon: Marit Pedersen

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA