HVA SKAL DU GI TIL EN SCRAPPER SOM HAR “ALT”?

0 639

Nå vil trolig de færreste scrappere vedgå at de har “alt”, det er alltid ting vi skulle ha hatt, slik som en hvit penn som faktisk virker, glitterlim i den rette fargen for prosjektet vi holder på med, det fine, nye stemplet vi så på nettet her tidligere…  

nicubunu_Emoticons_Question_faceStort sett er ikke scrappere de vanskeligste å kjøpe gaver til, vi blir glade for et nytt stempel, en die, litt papir og noen glansbilder. Men noen ganger kan man bli stående og lure på hva vedkommende egentlig mangler til hobbyen, spesielt hvis man er innom hobbyplassen som bugner av all mulig materiell og utstyr fra før.

Det er i slike øyeblikk man kan ta seg en surfe-runde innom den amerikanske butikken Cafe Press. De har nemlig mange ting scrapperne ikke har. Ikke fordi scrapperne kanskje ikke kjenner til produktene, men fordi de har brukt opp pengene på nettopp stempler, dies, papir og glansbilder.

Hos Cafe Press kan du finne kopper, kalendere, buttons, gensere, t-skjorter, vesker, musmatter, klokker, bamser og mange andre spesialdesignede produkter til din kjære scrapper. For hva sier du til en genser med teksten “Cut the Scrap” eller “Holy Scrap”, et iPad-cover med teksten “Keep Calm and Scrapbook on” eller et klistremerke med “Places to go. People to see. Pages to scrap”? Kan man være foruten?

Illustrasjon: nicubunu
Open Clipart

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA