HVILKET EVENTYR INSPIRERER DEG? DU KAN ENNÅ DELTA

0 629

Merete og Susanne er nå veldig spente! Innsendingsfristen for den skandinaviske konkurransen der man skal lage bidrag inspirert av H.C. Andersens eventyr nærmer seg og kunsteren bak vinnerbidraget får en flott og innholdsrik pakke med blant annet helt unike H.C. Andersen-stempler tilsendt fra Your Own Scrap. Vi i The Paper Crafting vil også gjerne vise fram vinnerbidraget i vårt magasin. Lar du deg inspirere av den lille havfrue, av Fyrtøyet eller kanskje av den stygge andungen? Eller er det noen av de andre H.C. Andersen-eventyrene som setter din kreativitet i sving?

2014-03-02 19.02.23

For å delta i konkurransen må du registrere deg som kunde hos Your Own Scrap og abonnere på deres nyhetsbrev. Foto av bidrag til konkurransen sendes til Your Own Scrap på følgende e-postadresse: info@yourownscrap.dk og alle bidragene vil bli presentert på en egen blogg. Avstemmingen foregår ved at man legger igjen kommentar under bidrag man ønsker å gi sin stemme til, og man kan stemme på flere bidrag.

Billeder af butik samt H.C.Andersen 047Premien man kan vinne i konkurransen har en verdi på over 500 danske kroner og består av:

Tre H.C. Andersen-stempler
A4 Ez-mount til montering av stempler
Metallpynt (Vintage)
Trepynt med konvolutter
Papir 15×15 (Romantic Journey)
Akrylblokk med inch og centimeter
Memento-blekk (Espresso)

Foto: Your Own Scrap
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA