IF NOT NOW, WHEN? – ART JOURNAL PAGE

0 1,253

Tiden flyver, inspirationen til denne side er vores datters opkommende 2 års fødselsdag. Jeg forstår ikke hun bliver 2 år. Derudover fandt jeg 2 vintage embellishments jeg har gemt i mange år, og sådan kom denne art journal side til at se dagens lys

Type projekt: Art journaling, mixed media
Stilart: Art journal, mixed media, decoupage,
Teknikker brugt: Stamping, painting, stenciling
Hovedfarve: Varme farver
Udstyr brugt: Stencil, stamps, stickers, distress inking
Medium: Viva decor stamp, homemade stencil, kulblyant, ranger archival ink jet black, akryl maling, kobber plakatmaling, gelli print, golden matte medium, hobbylim
I min homemade art journal har jeg sider lavet med en gelli plate, og sådan en side har jeg denne gang brugt som start på min art journal side. Så jeg fandt en masse materialer frem, også nogle jeg ikke fik brugt.
Først startede jeg med at gå over hele siden med 3 Dylusions paints, Vibrant turquoise, Pure sunshine og Cherry Pie. Da siden var tør stemplede jeg med et Viva decor stempel og Archival Ink i farven Jet black.
Dernæste limede jeg mine 2 embellishments fast til siden med Golden Matte Medium. Dog syntes jeg at de forsvandt ind i baggrunden, så jeg lod siden ligge et par dage mens jeg gik med den i tankerne og overvejde hvad jeg nu skulle gøre ved den.
Jeg gik mine materialer igennem igen, og her fandt jeg en pakke med kulblyanter (ubrugt), noget kobber plakatmaling og en hjemmelavede stencil. Inspirationen var tilbage. Så jeg rammede mine billeder ind med en blød kulblyant og tværede det ud med en finger, og hold nu fast jeg blev forelsket i min side. Herefter tog jeg min stencil og brugte plakatmalingen forskellige steder på siden.
Selvom jeg på dette tidspunkt syntes min side var færdig kunne jeg ikke rigtig stoppe. Jeg fandt et ark Heidi Swapp klistermærker frem som jeg har haft jeg ved ikke hvor længe, og distress oxide i farven black soot frem. Med min Distress Oxide indrammede jeg hele min art journal side, og tekst klistermærkerne limede jeg fast med hobbylim og indrammede dem med min kulblyant.
Min side var færdig. Den har nu lagt på vores spisebord i stuen et par dage så glad er jeg for den!
Her er så det færdige resultat. Husk på at i forhold til art journaling er der ingen regler, du gør som du føler for, det er en måde for dig at kunne give slip på, lade kreativiteten flyde.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More