Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: INGER FRA SVERIGE

45324_417135698359884_402019829_n

Inger er opprinnelig fra Norge, men er nå bosatt i Nyköping i Sverige. I scrappeverden kjenner mange Inger som “Lilla Pyssel Inger”. Hun startet med papirhobby etter å ha blitt sykemeldt etter en bilulykke i 2009. Ingers papirprosjekter er vakre, delikate og ofte laget i en romantisk stil. Alle prosjektene hun viser fram i denne presentasjonen er 3D-prosjekter med en detaljrikdom og fargesammensetning som gjør hennes prosjekter svært unike. 

420272_190077987768612_1528441857_nHva er ditt navn?
Mitt navn er Inger Elise Hjelm, i scrapverden så kalles jeg for ”Lilla Pyssel Inger”

Hvor bor du?
Jeg bor i Nyköping, Sverige.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en Facebookside som heter: Lilla Pyssel Inger

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg holder på med all slags papirhobby, kan ikke si at det er noe spesielt. Jeg liker å teste det meste.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med denne hobbyen i 2009.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg var sykemeldt efter en bilulykke og hadde behov for å holde på med noe. Det var en venninne anbefalte meg å forsøke papirhobby.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Mitt første prosjekt som jeg vil dele er en barnevogn som jeg laget til mitt kjære barnebarn Jasmin. Det ligger mye jobb og kjærlighet i dette prosjektet. Her er det brukt både papir, blonder, charms, perler, roser, blad og pyntebær.

429518_415872441819543_1257602308_n

Jeg liker å bygge ihop saker og det neste som jeg vil dele er et korsett med eske til. Alt er gjort fra grunnen. Selve korsettet og esken er laget med Maja Design papir sammen med mye blonder. Vinduet på esken er overhead-papir. Det er dekorert med en hel del perler også, noe jeg elsker.

Artikkelen fortsetter på neste side.

One Response

Leave a Reply

CAPTCHA


NORDLYSET: ÅSAS ATC

Det er noe med papirkunstnere og Edgar Allan Poe. Jeg har...

ET BLOMSTERKORT TIL BURSDAGSBARNET

Bursdagskort er noe jeg setter pris på å lage, for her...

PÅSKEEGG I MIXED MEDIA STIL

Det er snart påske, og påskeeggproduksjonen har startet hos mange. Noen...

UT I VERDEN: BECCA FRA USA

For alle som er glad i den rene og enkle stilen...