NORDSTJERNEN: INGER FRA SVERIGE

1 775

45324_417135698359884_402019829_n

Inger er opprinnelig fra Norge, men er nå bosatt i Nyköping i Sverige. I scrappeverden kjenner mange Inger som “Lilla Pyssel Inger”. Hun startet med papirhobby etter å ha blitt sykemeldt etter en bilulykke i 2009. Ingers papirprosjekter er vakre, delikate og ofte laget i en romantisk stil. Alle prosjektene hun viser fram i denne presentasjonen er 3D-prosjekter med en detaljrikdom og fargesammensetning som gjør hennes prosjekter svært unike. 

420272_190077987768612_1528441857_nHva er ditt navn?
Mitt navn er Inger Elise Hjelm, i scrapverden så kalles jeg for ”Lilla Pyssel Inger”

Hvor bor du?
Jeg bor i Nyköping, Sverige.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en Facebookside som heter: Lilla Pyssel Inger

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg holder på med all slags papirhobby, kan ikke si at det er noe spesielt. Jeg liker å teste det meste.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med denne hobbyen i 2009.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg var sykemeldt efter en bilulykke og hadde behov for å holde på med noe. Det var en venninne anbefalte meg å forsøke papirhobby.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Mitt første prosjekt som jeg vil dele er en barnevogn som jeg laget til mitt kjære barnebarn Jasmin. Det ligger mye jobb og kjærlighet i dette prosjektet. Her er det brukt både papir, blonder, charms, perler, roser, blad og pyntebær.

429518_415872441819543_1257602308_n

Jeg liker å bygge ihop saker og det neste som jeg vil dele er et korsett med eske til. Alt er gjort fra grunnen. Selve korsettet og esken er laget med Maja Design papir sammen med mye blonder. Vinduet på esken er overhead-papir. Det er dekorert med en hel del perler også, noe jeg elsker.

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    WAUW! Hold da op hvor er det flot Inger. Du laver nogle vanvittig flotte ting her, og jeg skal da helt sikkert over og se noget mere. Tusind tak fordi du deler det her med os.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA