INSPIRATION – NYTÅR, FEST & FARVER

2 1,458

Nytåret er lige om hjørnet og de fleste af os skal sikkert fejre det med festmiddag og fyrværkeri. I dag er fokus, at give Jer lidt inspiration til Nytårskort, indbydelser og fest. Det skader jo ikke at gøre tingene lidt lækre. Dette bliver også vores sidste Inspirationsartikel for 2014.

Sædvanen tro har jeg været på tur rundt i cyber-scrap-world for at finde lidt spændende godter til Jer. Hvad enten det er Nytårskort, LO’s, Project Life, Party pynt eller indbydelser man mest er til, så håber jeg, at der er lidt for enhver smag.

Der er kommet nogle nye produkter hos Avery Elle og de er bare super dejlige til fest og farver. Og du kan få extra inspiration til brug af stemplerne og de tilhørende dies. Her må du dog nøjes med et lille udvalg af de nye produkter.

PKL_AE_ST1436AveryElleBuntingThumb

Avery Elle har været så smarte at sørge for extra inspiration til brug af stemplerne og de tilhørende dies. Når jeg havde fundet frem til ovenstående stempelsæt hos Avery Elle, så fulgte nedenstående inspirationsboard med. Det er da kundeservice!

PKL_AE_BuntingExample

Og så har vi det klassike Invitations stempelsæt. Jeg er helt vild med den flotte svungne skrift. Hvis jeg havde dette stempelsæt, så kunne jeg finde på at klippe stemplet fra hinanden. Yes, fordi så kan jeg få linjerne What, Where mv. hver for sig og bruge dem mere flexibelt.

PKL_AE_ST1439AveryElleYoureInvitedThumb

Til Nytår hører glitter og glimmer. Men det kan bare være så pokkers besværligt at have med at gøre, for pludseligt har man glimmer over det hele! Ikke kun i ansigtet, på tøjet, på bordet, på gulvet, men OVER ALT! Men der findes løsninger for bare se her. Hos Core’Dinations kan man få glitter silk karton, som ikke smitter af. Derudover siger de, at kartonet ikke vil krakelere, når det bliver foldet. Hallo, siger jeg bare. Og se lige alle de farver.

 PKL_CD_001_1

Nu vi er igang med bling, bling sagerne, så synes jeg lige, at I skal tjekke disse nye produkter hos Spellbinders. Her fås en “Diamonds & Pearls” blanding af rhinesten, som jeg absolut ønsker mig i det nye år. Derudover er der noget seriøst bling, bling i form af vintage “Jewel Box Buttons“. De er virkeligt flotte!

PKL_SB_GLRS-001

PKL_SB_GLB-002

Efter al den bling, så får I også lidt farveinspiration til Nytåret. Her er en fin disko kugle billedinspiration fra DesignSeeds.

PKL_DS_SparkleTones_1

Lige meget hvor i verden man befinder sig Nytårsaften, er der altid nedtælling til midnat. Det kunne da være en sjov idé på et Nytårskort, Nytårsindbydelse eller på en Project Life side, at have en urskive med. Er man til det lidt mere enkle, så var dette stempelsæt fra Clearly Besotted måske noget.

PKL_CBS_Time_To_Celebrate_Copyright_large

Det næste jeg vil vise Jer, har ikke været nemt at finde frem til. Desværre er udvalget af stempler og dies på Dansk, Norsk eller Svensk for udtrykket Godt Nytår meget begrænset, særligt når man kun vil have den del af teksten. MEN jeg fandt denne flotte die hos Vilda Stamps.

PKL_VS_24805670-origpic-733e9f

Hos selveste Tim Holtz har jeg fundet en super fin embossing folder, som bare er perfekt til Nytårskort eller Indbydelser.PKL_TH_1_305067_FS_660041

Til Nytårsfesten hører ofte flotte kjoler, så da jeg faldt over Graphic45‘s papir kollektion “Couture” måtte det bare med. Nogle af disse flotte motiver kunne blive til nogle ekstra fine Nytårsindbydelser.

PKL_G45_couture-12x12-pad-cvr-500x500

PKL_G45_4_-beautiful-frt-150-dpi-500x500

Nu vi er ved festen, så skal der også være lidt til den humoristiske side. Så her er lidt fest & ballede fra The Quirky Quail, hvor man nemt kan downloade udklædningsdelene. Eller man kan bruge det til at pynte op med til festen.

PKL_TQQ_il_570xN_694069360_kq2e

PKL_TQQ_il_570xN_694192137_3ud6

Lad os slutte af med at klinge champagne glassene mod hinanden og ønske Godt Nytår til alle kreative mennesker i Skandinavien. Lidt glas med graveret pynt kan Your Own Scrap levere til festen.

PKL_YOS_champagneglas%20hjerter-300x300

Og dertil lidt bobble inspiration fra DesignSeeds.

PKL_DS_HappyNewYear

Lad festen og Nytåret begynde :o)

 

 

2 kommentarer
 1. dorte skriver

  super spændende indlæg og mange fede ideer.
  tak for det.
  Jeg vil ønske Pia og alle i andre et godt nytår
  hilsen
  Dorte
  Fasters korthus

 2. Lena Johansen skriver

  Mange flotte produkter, og ja det er veldig begrenset med Godt nytt år tekster. Fant kun 1 her i norge, og den hadde en font jeg ikke likte. Så jeg endte opp med og lage selv på pc 😉 Så håper at det kanskje finnes til neste år 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More