INSPIRERENDE TAVLER PÅ PINTEREST

1 263

last ned (1)Pinterest har blitt svært populært blant mange som holder på med papirhobby. På Pinterest kan man lage egne tavler med papirprosjekter man liker, og følge andres tavler. Mange lager tavler med egne tema, som for eksempel “Vintagekort” eller “Freebies” som man kan bruke i papirhobby. Her har vi funnet fram til noen tavler som kan være interessante å følge med på for de som holder på med papirhobby.

Petra Harris har samlet en rekke flotte postkort, de fleste vintage, på sin tavle “Paper craft – Post cards“. Disse vil være flotte å bruke på kort og andre prosjekter man lager.

Fun Free Printables – Vintage Papercraft” er en tavle laget av Deirdre som inneholder mange “papirdukker” og andre motiv man kan klippe ut og bruke på papirprosjekter.

Rose Hernandes har laget tavlen “Tutorials – Cards etc” hvor hun har samlet en rekke idéer til kortlaging. Her vil nok de aller fleste kunne finne inspirasjon til et nytt prosjekt.

Dersom du liker å lage kort som skiller seg litt ut fra mengden, enten ved designet eller på grunn av formen, kan tavlen “Cards: Special Shapes and Designs” være verdt å se nærmere på. Tavlen er laget av Carol Feige.

Getting Crafty” er en tavle med mer generelle hobbyidéer som man gjerne kan bruke utstyr fra papirhobbyen til å lage. Her finner du inspirasjon til bursdagsdekorasjoner, diverse beholdere, kalendere og bilder for å nevne noe.

The Paper Crafting er ikke ansvarlig
for innhold på eksterne websider
Bilder fra Pinterest kan være
Copyright-beskyttet

Illustrasjon: Pinterest Anti Christ
Wikimedia Commons
License: CC BY-SA 3.0

1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Pintrest er et herlig sted 🙂 Men også litt farlig, for jeg blir jo sittende i timer og titte på alt det flotte som blir laget *flirer*

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA