Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

INTE VÄRLDENS GLADASTE FÅGEL – MEN VÄLDIGT SÖT

Hej på er.
Idag tänkte jag visa ett skak-kort där jag har använt en av de söta fåglarna från Tim Holtz stämplar – Bird Crazy. Det är ett stämpel-set med sex olika fåglar och alla är lika gulliga, men jag fastande speciellt för den här sötisen, den ser så bedrövad ut. Men jag tänkte att texten ändå kunde pigga upp någon som känner sig nere och behöver ett litet leende. För man kan inget annat än att le när man ser fågeln. Min mamma frågade i och för sig om det är var en fisk 🙂

Fågeln är stämplad på genomskinlig plast, med Staz On, den fungerar bäst på plast då den inte smetar ut samt att den torkar väldigt snabbt. Sen har jag använt mig av vit och svart cardstock som bas. Den genomskinliga plasten med fågeln har jag sedan fäst på baksidan av vitt cardstock och efter det har jag fäst en hel del 3D-kuddar i en ring för att paljetterna inte ska ramla ut samt för att få en aningens höjd på kortet.
Tyvärr glömde jag bort att fota under själva skapandet, men har ni några frågor eller funderingar på hur jag har gjort kortet skriv bara en kommentar så svarar jag så snart jag hinner.
EEM_tim_holtz_bird[1]

EEM_tim_holtz_bird_3[1]

EEM_tim_holtz_bird_1[1]

EEM_tim_holtz_bird_2[1]

Vad tycker ni? Är den inte söt? 🙂
Ha det så bäst tills nästa gång.

Kram på er
Ellenor

Foto: Ellenor Emilsson
The Paper Crafting

One Response

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...