INTE VÄRLDENS GLADASTE FÅGEL – MEN VÄLDIGT SÖT

1 1,025

Hej på er. Idag tänkte jag visa ett skak-kort där jag har använt en av de söta fåglarna från Tim Holtz stämplar – Bird Crazy. Det är ett stämpel-set med sex olika fåglar och alla är lika gulliga, men jag fastande speciellt för den här sötisen, den ser så bedrövad ut. Men jag tänkte att texten ändå kunde pigga upp någon som känner sig nere och behöver ett litet leende. För man kan inget annat än att le när man ser fågeln. Min mamma frågade i och för sig om det är var en fisk.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple
Hovedfarge: Hvitt

Fågeln är stämplad på genomskinlig plast, med Staz On, den fungerar bäst på plast då den inte smetar ut samt att den torkar väldigt snabbt. Sen har jag använt mig av vit och svart cardstock som bas. Den genomskinliga plasten med fågeln har jag sedan fäst på baksidan av vitt cardstock och efter det har jag fäst en hel del 3D-kuddar i en ring för att paljetterna inte ska ramla ut samt för att få en aningens höjd på kortet.
Tyvärr glömde jag bort att fota under själva skapandet, men har ni några frågor eller funderingar på hur jag har gjort kortet skriv bara en kommentar så svarar jag så snart jag hinner.
EEM_tim_holtz_bird[1]

EEM_tim_holtz_bird_3[1]

EEM_tim_holtz_bird_1[1]

EEM_tim_holtz_bird_2[1]

Vad tycker ni? Är den inte söt? 

Foto: Ellenor Emilsson
The Paper Crafting

1 kommentar
  1. dorte skriver

    jooo den er super fin, har selv disse fugle. god ide med pailjetter og stempling på plast. JAAaa den kunne jo godt ligne en fisk ? hvis manfjernede benene hi i go week end til til.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA