Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

JANES PRAKTISKE KARUSELL

14570413_10210402785772146_7946240407203524020_n

På mitt skrivebord har jeg en kjedelig penneholder i hvit plast. Den skulle jeg mer enn gjerne ha byttet ut med Janes nydelige karusell. Den er romslig, praktisk og ikke minst et flott blikkfang. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Jane laget karusellen. 

Beskrivelse av prosjektet?
Hexagon karrusel til opbevaring.

Hvordan er prosjektet laget?
6 hexagon i 3x 3 1/2 inc og en i 3×4 inc alle lavet af chipboard, limet på 12×12 i basig pap. Da jeg har valgt det skønne Maja papir nordlys i blåt roser har jag givet alle flader distress ink i blå, limet alle sammen og limet på en tynd masonit plade skåret efter modellen, hvor der er sat en væg ophæng 360 rotation til Ipad tilpasset til bunden.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Vil tænke at har man alle matrialer hjemme så kan den laves på en weekend.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Ideen til min karrusel opstod en eftermiddag hvor jeg helertiden måtte række ud ud efter mine ting, på bordet har jeg en hexagon til opbevaring, så deraf iden om en hexagon karrusel , så der var ikke langt fra tanke til projekt.


The Paper Crafting takker Jane for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte prosjekt i The Paper Crafting.

Foto: Jane
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...