Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UT I VERDEN: JENNIFER FRA AUSTRALIA

Lace Pants1

Jennifer Dix fra Australia har holdt på med kortlaging i rundt fem år. I dag er hun med i flere anerkjente Design Teams, og mange vil dra kjensel på Jennifers nydelige kort. Hun fargelegger motivene med Copics og kortene dekoreres gjerne med flere lag papir, blomster og blonder.

SAM_0920Hva er ditt navn og hvor bor du?
Mitt navn er Jennifer Dix. Jeg bor i Bairnsdale, Australia som ligger 3 og 1/2 times kjøring fra vår hovedstad Melbourne.

Har du blogg og hva er adressen til den?
Jennifer D – http://jenniferds.blogspot.com.au/

Hva slags papirhobby foretrekker du?
Jeg lager mest kort, spesielt staffelikort og 3D-designs.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby for rundt fem år siden.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen hver kveld. Jeg finner det svært avslappende og det føles veldig givende hver gang jeg fullfører et kort. Jeg er nå medlem av fem Design Teams: La-La Land CraftsMarvelous MagnoliaShaky AMagnolia Down Under og Deep Ocean. Disse Design Teamene er svært varierte og jeg får brukt alle mine favorittstempler og dies.

Hvor henter du inspirasjon?
Mitt favoritt-tema er jul siden jeg kan designe julekort seks måneder i året og ha alle mine kort klare til å bli sendt ut til jul. Mitt favorittmedium når det gjelder fargelegging er Copics, men jeg liker også Distress Inks. Jeg liker å ha mange lag på kortene mine og dekorere de med blomster og blonder.

Jeg liker å hente inspirasjon til kortene mine ved å se hva andre lager. Når det gjelder skandinaviske papirkunstnere henter jeg inspirasjon fra Camilla, hun lager så vakre prosjekt med flere lag papir, Distress Inks og de fantastiske Maja Papers som produseres i Sverige, som jeg nå har fått tak i i Australia. Hun bruker også ofte en av mine favoritter innenfor stempeldesign Magnolia som har så nydelige stempler og dies.

Artikkelen fortsetter på neste side.

5 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...