UT I VERDEN: JENNIFER FRA USA

0 1,031

Jennifer er en anerkjent papirkunster som er tilknyttet blant annet Prima, Blitsy og Maja Design. Jennifer blir inspirert av papir, bilder og årstider og hun er for tiden mest glad i å lage altered prosjekter og kort. Jennifers inntrykk av skandinavisk papirkunst er at den er elegant, lys og delikat. Bli bedre kjent med Jennifer og hennes vakre papirprosjekter i dagens “Ut i verden”.

small Jen photoHva er ditt navn? 
Jennifer Snyder

Hvor bor du?
New York

Har du blogg?
Scrap Escape

Hva slags papirhobby holder du på med?
I det siste har jeg laget en del altered prosjekter og kort. Jeg har innsett at jeg ikke lengre har plass til å lagre alle de store 12×12 layoutene og kort kan deles med venner og familie.

Kan du beskrive prosjektene du har valgt å presentere i denne artikkelen?
Dette “Påskehare”-kortet er laget for Blitsy og det passer veldig fint nå. Jeg har også laget en mal til dette kortet som kan lastes ned her.

Blitsy Easter Bunny Shape close1 logo

En liten krans med Resin hjerte i midten. Dette prosjektet viser Prima’s Sandra Evertson Relics & Artifacts resin.

Heart Resin Wreath small

Dette er et kort som viser bruk av diecuts.

Mar SABP Flying Uni Purple Card

Dette er en strandscene som jeg laget med Primas Seashore Collection.

FabScrapsBeachcomberAtthePier_1

Denne viser FabScraps Beachcomb collection og matchende chipboard.

SeaShoreTheSea650_1

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen omtrent daglig. Det hender at det blir med et kvarter her og et kvarter der eller at jeg får holdt på i noen timer. Uansett så elsker jeg å holde på med mine nydelige papir og blomster hver dag.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Som mange andre holdt jeg tidligere på med hobbyen på kjøkkenbordet. Da jeg giftet meg for syv år siden mente mannen min at det ville være bedre at jeg hadde en egen scrappeplass. Min scrappeplass er liten og lokalisert i hjørnet av et rom. Jeg kan la prosjektene mine ligge på plassen min og arbeide når jeg ønsker det. Det gjør meg glad.

Hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirkunst?
Mitt inntrykk er at skandinavisk papirkunst er elegant, lyst og delikat.

Hva inspirerer deg?
Papir inspirerer meg. Når jeg ser på papirkolleksjonen jeg arbeider med føler jeg med inspirert. Jeg blir også inspirert av bilder og årstider.

Andre ting du ønsker nevne?
Jeg er i ferd med å avslutte min andre periode som del av Prima Marketing Design Team og FabScraps. Jeg er også med i the Flying Unicorns Design Team, og the Blitsy Creative Team og en flott produsent av chipboards, 2Crafty. jeg er også Social Coordinator for Maja Design.

Foto: Jennifer Snyder
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA