NORDSTJERNEN: JORUNN FRA NORGE

2 558

bloggklar aj lek

Vår Nordstjerne i dag er Jorunn Langås Andreassen fra Norge. Jorunn er en multikunstner innenfor papirhobby som lager kort, layouts, tags, dekorerer lerret, holder på med Art Journaling og som nå i det siste også har begynt med Project Life. Den flotte Art Journaling-siden du ser bilde av over er laget i litt sinne, nedenfor kan du lese hvorfor.

Hva heter du?
Jorunn Langås Andreassen heter jeg: I forumverdenen og på siden min på Facebook går jeg under navnet Jojja.

Hvor bor du?
Jeg bor i Stavanger, Rogaland.

Har du blogg/webside?
Her er bloggen min: Jorunn’s Fristed
og her er Facebook-siden min: Jojja kreative lekestue

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg holder på med alt mulig: Kort, layouts, tags, lerret, maling og Art Journaling. Nå i det siste har jeg startet med Project Life. Jeg elsker å utfordre meg selv og ikke minst prøve nye ting. Har ingen fast stil, går vel heller andre veien og prøver å ikke lage det samme to ganger.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte egentlig med maling først, og var i grunnen ikke særlig interessert i scrapping, min beste venninne holdt på med det og jeg syntes det bare var dill. Men i 2010 ville jeg gi et album til min mamma i 70-årsgave og spurte om bestisen min kunne lage det for meg, men på en eller annen måte fikk hun lurt meg til å lage det selv og sendte mye stæsj til meg, og da var det gjort, frøet var sådd.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Det første jeg presenterer er det aller siste jeg startet med og det er en Project Life side, noe jeg i grunnen hadde bestemt meg for å holde meg langt unna, jeg følte jeg hadde nok med alt det andre. Men siden jeg ble med i en nyoppstartet blogg så ville jeg ta det med. For det viser at man ikke trenger så veldig mye forkunnskaper for å kose seg med dette. Jeg har sammenlignet det litt med den pyntingen vi gjorde med skoledagbøkene våre på barne- og ungdomsskolen. Gikk vi på kino så var det inn med billetten og avisnotisen om filmen, hvem vi var med og hva vi syntes om filmen, vi skrev om den nyeste gutten vi var forelsket i osv… akkurat sånn som lommescrapping er blitt nå, noen bruker den som dagbok eller ukesdagbok. Denne siden har jeg laget om min sønn, og hans første uke.

1383674_10152271428645801_488085016_n (1)

Det andre jeg har valgt er en tag. Jeg hadde kjøpt meg noen nye stensiler og det tidligere forumet CASAkreativ hadde en inspirasjonsoppgave og jeg ble helt revet med, så det endte med at jeg lagde en tutorial på det, for jeg fikk en del spørsmål om hvordan jeg hadde gjort det. Jeg elsker når hendene bare jobber uten at hodet blander seg for mye inn. Her har jeg brukt en del forskjellige medium, og masse kliss og klæsj. Synes det er så befriende å bare teste ut nye produkter og se hva det blir.

Artikkelen fortsetter på neste side.

2 kommentarer
  1. Maryann Laursen skriver

    Herligt at møde dig Jorunn, og lære lidt mere om dig herinde. Hvor har du lavet mange virkelig flotte ting, så regner med at se meget mere fra dig derude i scrapverdenen fremover også.

  2. jorunn skriver

    Tusen takk for veldig fin kommentar Maryann ♥

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA