JOURNAL ALBUM – DIY

0 1,431

Hej alle, her er det Susan fra redaktionen. En dag da min datter og barnebarn havde været på besøg, havde de efterladt emballage fra en pakke øllebrød! Den havde en perfekt størrelse til et album.

Type projekt: Journal album, altered, DIY
Stilart: Grunge, mixed media
Teknikker brugt: DIY, genbrug, embossing og sying
Pynt/decor: Tim Holtz paper stash, Prima ledger pad, tag og knapper
Hovedfarve: Distress ink Walnut stain, Rusty hinge og Faded jeans, Distress oxide Faded jeans og Walnut stain, blå oil pastel fra Prima, DecoArt media Fluid Acrylics Quinacridone Gold, Quinacridone Burnt orange og Distress embossing pulver Aged Mahogany
Medium: Limlak fra CC Hobby og Americana Decou-page matte fra DecoArt
Udstyr som er brugt: Misti mini, brunt indpakningspapir, ostelærred, knapper, lille sort tag, symaskine og sort tråd, hulforstærkere, saks, Altenew coffee talk stamp, Tag & bookplates die, Thinlits wildflowers #2, layering mini stencil set 26, Big Shot, varmepistol, embossing pulver, fixativ fra Schjerning,  jutestring og kulblyant

Jeg besluttede at der skulle være brunt og krøllet indpakningspapir på ydersiden og indvendigt regneark/hovedbogspapir (ledger). Der kom godt med limlak på begge sider af den udfoldede emballage, og det tørrede op natten over.

Jeg fik den malet med mine 2 akryl farver og der kom lidt kul på kanter og i revnerne.

Foto af yder- og inderside. Albummet har fået mat decopage lim på for og bagside. Indersiden er blevet distresset og spritset med vand, så jeg fik det til at løbe ned ad siden. Albummet blev tørret natten over.

Der er et teknisk problem, albummet buer på kanterne så min anbefaling, er at der skal være to æsker der er limet sammen som base, så den bliver stivere, emballagen er simpelthen for tynd til at blive brugt enkeltvis.

Det lille tag er blankt sort papir, så da jeg brugte min stencil og der kom oxide på smittede det af, og jeg var nødt til at bruge lidt fixativ for at det skulle blive permanent.

Her er lidt detaljer.

Tak for at du tog dig tid til at læse min artikel, og jeg ønsker dig en god og kreativ dag. 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA