Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort insekt i fokus i tankerne, og de stempler jeg har i forvejen er for små, og de er heller ikke lige det jeg havde tænkt på. Derfor tegnede og snittede jeg et stempel med det som jeg ønskede.

Først tegnede jeg en skitse af insektet på deli paper – en fantasisommerfugl. Så tegnede jeg den igen med sort Sharpie pen på deli paper, men kun halvdelen og kopierede den over på den anden halvdel, så sommerfuglen blev hel.

Sommerfuglen overførte jeg på et carving medium – en plade på 20 x 15 x 0,3 cm.

Her er sommerfuglen i snitteprocessen og det første prøvetryk. Som noget nyt har jeg fritskåret motivet, og det gik godt.

Til baggrunden har jeg valgt gråt kvistkarton, og dekoreret med steampunk stencil brugt 2 gange. Første gang retvendt med distress ink spritzet med vand og trykt, derefter vendt og duppet med distress ink og så motiverne passer sammen.

Her er den færdige journalside. Sommerfuglen er trykt på ostelærred med min MISTI og sat på baggrunden. På journalsiden har jeg brugt en stencil med skrift og stemplet datoen.

Jeg hyggede mig med at lave ekstra lag med scrappapirer, og pyntede med et par korssting.

Her nogle detaljebilleder.

  • Type projekt: Art Journaling og DIY stempel
  • Stilart: Steampunk, distressed og mixed media
  • Teknikker brugt: Journaling, lag på lag, farvelægning, distressing, dekorering, stempling og scrapping
  • Pynt/decor: Stjenebrads og Finnabair mechanicals fra Prima, papir fra 8 x 8 seasonal og Kraft-core fra TH, ostelærred, gammel bogside, hæfteklammer og rød tråd
  • Hovedfarve: Distress ink Old Paper, Walnut Stain, Barn Door, Picket Fence, Rusty Paper fra Viva Decor, Archival Ink Jet Black og sort Sharpie pen
  • Medium: Hobbylim fra Panduro
  • Udstyr som er brugt: Sort Dylusions 8 x 8 journal, Softcut Carving Block 15 x 20 cm fra Stelling, Mini Stencil nr. 52 fra TH, MISTI, linoliumsknive, stramajnål, kvistkarton, spritzer, datostempel fra Pepples, text stencil fra TCW, kantdistresser og sort blyant xxb fra Kimberly

Tak fordi du tog dig tid til at læse min artikel, og jeg ønsker dig en fortsat god dag. Kram, Susan.

Leave a Reply

CAPTCHA


ART JOURNALING: HVIS ALBERT EINSTEIN SIGER DET

Ifølge Albert Einstein kan ens intelligens have det sjovt. Hans citat:...

NORDLYSET: CHARLOTTES ALBUM

Charlottes nydelige album laget i romantisk stil er prosjektet vi har...

SEND ET GÆKKEBREV

Hej, det er Susan fra redaktionen. Nu er det snart tid...

SEMIFINALE 3 – SVERIGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den tredje semifinalen i “Årets skandinaviske...