Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

JULEGAVE FRA THE PAPER CRAFTING?

christmas-box-71758_640

Vil du få sjansen til å finne en ekstra julegave under treet i år? Nedenfor kan du lese hva du kan gjøre for å få mulighet til det.

Vi ønsker å vite hva dere finner interessant med The Paper Crafting samtidig som flere blir kjent med magasinet.  Derfor ønsker vi at dere skriver en kommentar nedenfor om hvorfor dere leser The Paper Crafting og hva magasinet betyr for dere. En del av innleggene vil vi publisere i The Paper Crafting på et senere tidspunkt.

For å få ekstra lodd i trekningen kan du dele din mening om The Paper Crafting i kort innlegg på deres blogg, Facebook-side/gruppe, Google+, forum eller lignende. Du får et ekstra lodd for hvert sted innlegget er delt.

For å delta må du legge igjen en kommentar og eventuelt link til innlegget/innleggene i kommentarfeltet nedenfor innen 1. desember 2014 og vi vil trekke en vinner som vil få  tilsendt en flott julegave fra The Paper Crafting. Julegavens verdi er på over 200 norske kroner. De som har lagt igjen kommentar på tidligere innlegg trenger ikke legge inn kommentar på nytt.

Foto: PublicDomainPictures, Pixabay
License: CC0 1.0

13 Comments

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...