Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

JULEGAVE FRA THE PAPER CRAFTING?

christmas-box-71758_640

Vil du få sjansen til å finne en ekstra julegave under treet i år? Nedenfor kan du lese hva du kan gjøre for å få mulighet til det.

Vi ønsker å vite hva dere finner interessant med The Paper Crafting samtidig som flere blir kjent med magasinet.  Derfor ønsker vi at dere skriver en kommentar nedenfor om hvorfor dere leser The Paper Crafting og hva magasinet betyr for dere. En del av innleggene vil vi publisere i The Paper Crafting på et senere tidspunkt.

For å få ekstra lodd i trekningen kan du dele din mening om The Paper Crafting i kort innlegg på deres blogg, Facebook-side/gruppe, Google+, forum eller lignende. Du får et ekstra lodd for hvert sted innlegget er delt.

For å delta må du legge igjen en kommentar og eventuelt link til innlegget/innleggene i kommentarfeltet nedenfor innen 1. desember 2014 og vi vil trekke en vinner som vil få  tilsendt en flott julegave fra The Paper Crafting. Julegavens verdi er på over 200 norske kroner. De som har lagt igjen kommentar på tidligere innlegg trenger ikke legge inn kommentar på nytt.

Foto: PublicDomainPictures, Pixabay
License: CC0 1.0

13 Comments

Leave a Reply

Translate »
NORDLYSET: INGES NATURALISTISKE JULEKORT

Inges julekort er laget i en naturalistisk, ren og enkel stil....

7. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

  Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram...

6. DESEMBER – JAKTEN PÅ DE ÅTTE KORTMAKERNE

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til...

ET LAYOUT – 6 KORT

Jeg som så mange andre, elsker at lave kort. Men jeg...