JULEGAVE FRA THE PAPER CRAFTING?

2 1,052

Vil du få sjansen til å finne en ekstra julegave under treet i år? Nedenfor kan du lese hva du kan gjøre for å få mulighet til det.

Vi ønsker å vite hva dere finner interessant med The Paper Crafting samtidig som flere blir kjent med magasinet. Derfor ønsker vi at dere skriver en kommentar nedenfor om hvorfor dere leser The Paper Crafting og hva magasinet betyr for dere. En del av innleggene vil vi publisere i The Paper Crafting på et senere tidspunkt.

For å få ekstra lodd i trekningen kan du dele din mening om The Paper Crafting i kort innlegg på deres blogg, Facebook-side/gruppe, Google+, forum eller lignende. Du får et ekstra lodd for hvert sted innlegget er delt.

For å delta må du legge igjen en kommentar og eventuelt link til innlegget/innleggene i kommentarfeltet nedenfor innen 1. desember 2014 og vi vil trekke en vinner som vil få  tilsendt en flott julegave fra The Paper Crafting.

Foto: PublicDomainPictures, Pixabay
License: CC0 1.0

2 kommentarer
  1. Merethe Arstein skriver

    Fint sted der alt er samlet og en kan finne inspirasjon og lære nye ting. Info om hva som skjer hvor, og om de skandinaviske utfordringene og DT/GDT Call rundt om.

  2. Lisbet skriver

    Jeg har akkurat blitt kjent med magasinet og så langt synes jeg det er ett supert sted å hente inspirasjon. Utrolig mye fin inspirasjon som blir lagt ut som man kan fordype seg i.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA