JULEKALENDER 2017 – LUKE 1

Hver luke i årets julekalender inneholder et spørsmål, et julegavetips og julekort til inspirasjon. Når det gjelder spørsmålene får du et lodd for hvert riktig svar du sender inn mellom 1. og 9. desember. Den 10. desember trekker vi tre gaver som alle tilfaller en heldig vinner. Hvis du har deltatt alle ni dagene vil du derfor kunne få hele ni lodd med i trekningen. Frist for å delta i første trekning er ved midnatt den 9. desember og vinneren annonseres 10. desember kl. 20. Lykke til!


 • DAGENS SPØRSMÅL

  I morgen starter det et minitreff et sted i Sverige. Vi vil fram til stedet der minitreffet holdes. Vet du svaret? Hint: Papirkalenderen
  [contact-form][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


 • DAGENS JULEGAVETIPS

   Dagens julegavetips er å lage en adventskalender hvor hver luke er en fyrstikkeske. Mange foretrekker å bruke mellomstore fyrstikkesker på slike kalendere. Dersom du vil gi bort en slik kalender kan det være fint å fylle den med noe du vet mottakeren liker og overlevere den allerede i slutten av november eller senest 1. desember. Men selv om julegaven da kommer litt på forskudd kan vi garantere at mottakeren vil bli både overrasket og glad.
  Adventskalenderen overfor er laget av Belinda og du kan se mer av hennes prosjekter på bloggen “Belindas kreative kaos“. 

  Tutorial, steg-for-steg: “Oppskrift på hjemmelaget fyrstikk-julekalender”

  Merkelappene vi viser fram i dag er laget av Marthe fra “Marthes Design” • DE TRE GAVENE DU KAN VINNE DEN 10. DESEMBER ER: