JULEKALENDER 2017 – LUKE 11

Hver luke i årets julekalender inneholder et spørsmål, et julegavetips og julekort til inspirasjon. Når det gjelder spørsmålene får du et lodd for hvert riktig svar du sender inn mellom 10. og 16. desember. Den 17. desember trekker vi tre gaver som alle tilfaller en heldig vinner. Hvis du har deltatt alle syv dagene vil du derfor kunne få hele syv lodd med i trekningen. Frist for å delta i andre trekning er ved midnatt den 16. desember og vinneren annonseres 17. desember kl. 20. Lykke til!


 • DAGENS SPØRSMÅL

  Fra hvilket land hentet Gunn inspirasjon for å lage hennes flotte julesledekalender? Hint: Julesledekalender
  [contact-form][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


 • DAGENS JULEGAVETIPS

  Dagens julegavetips er å lage en koselig innpakning til en kaffepose. Kaffe er noe de fleste trenger og når posen i tillegg er pakket inn så fint som den er her vil det være en gave de fleste vil sette stor pris på. Kaffeposen du ser nedenfor er laget av Mariann som har skrevet følgende beskrivelse for oss:
  Kaffeposer (250 gr):
  Jeg har brukt Bazzil kartong med disse målene:
  29 x 10 cm : Preges ved 6 og 28 cm
  23 x 10 cm : Preges ved 1 og 22 cm
  Disse to bazzil-strimlene limes så sammen, ved å ha limbånd/lim på den korteste strimlens pregede ender. Sett kaffeposen inni, da blir det lettere å jobbe videre med den.
  Mønsterark:
  Jeg har kuttet 3 ulike mønsterark, som jeg har festet med 3D puter oppå hverandre, den største nederst , medium og den minste øverst. Til slutt fester du mønsterarkene på framsiden av kaffepose-etuiet med dobbelsidig tape.
  Målene på disse mønsterarkene: 9,3 x 21,3 cm
  9,0 x 20,5 cm
  6,5 x 18,5 cm
  For å holde kaffeposen bedre på plass, har jeg brukt hvit vokstråd rundt, som er knyttet med sløyfe i den ene siden.
  Pynt så etter eget ønske.
  Lykke til!

  Dagens merkelapper er også laget av Mariann


 • DAGENS JULEKORT

Dagens julekort er laget av Graciela fra “Gracielas Life” og Anne. 


 • DE TRE GAVENE DU KAN VINNE 17. DESEMBER ER: