JULEKALENDER 2017 – LUKE 24

Da er vi kommet til aller siste luke i årets julekalender fra The Paper Crafting. Vi håper at dere har kost dere like mye som det vi har gjort. Siden dette er siste dagen har vi ikke et vanlig spørsmål, men vi ønsker heller tips om hva du vil lese mer om i The Paper Crafting. I tillegg finner du masse juleinspirasjon i dagens luke. Vi kunngjør den siste vinneren kl. 20 i kveld og da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin julaften!


 • DAGENS SPØRSMÅL

  Hva bør vi skrive mer om i The Paper Crafting?

  [contact-form][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


 • DAGENS JULEGAVETIPS

  I dag har vi ikke bare ett julegavetips, men vi viser flere forskjellige spiselige gaver. Dersom du ikke rekker å lage disse i dag kan det jo være en idé å lage noe av dette dersom du blir invitert på middag eller lignende i løpet av juletiden. Disse er laget av Eva, Merethe, Marthe, Graciela og Eva Renate. 

  Den aller siste merkelappen vi viser fram i årets kalender er laget av Tina.


 • DAGENS JULEKORT

  Dagens julekort er et helt galleri bestående av nydelige julekort. Disse er laget av Linda, Marthe, Eva Renate, Belinda, Bente, Graciela, Gunn-Anita, May Grethe, Merethe og Winnie. 

  Tusen takk til alle som deltok på og bidro til The Paper Craftings julekalender 2017.