JULEKALENDER 2017 – LUKE 4

Hver luke i årets julekalender inneholder et spørsmål, et julegavetips og julekort til inspirasjon. Når det gjelder spørsmålene får du et lodd for hvert riktig svar du sender inn mellom 1. og 9. desember. Den 10. desember trekker vi tre gaver som alle tilfaller en heldig vinner. Hvis du har deltatt alle ni dagene vil du derfor kunne få hele ni lodd med i trekningen. Frist for å delta i første trekning er ved midnatt den 9. desember og vinneren annonseres 10. desember kl. 20. Lykke til!


 • DAGENS SPØRSMÅL

  Nomineringen av “Årets skandinaviske scrapper 2017” er i full gang og dersom du ikke har nominert din favoritt kan du gjøre det her: “Hvem blir “Årets skandinaviske scrapper 2017?” Spørsmålet i dag er hvem ble “Årets skandinaviske scrapper 2016?”? Hint: Årets skandinaviske scrapper – fra netthets til suksess
  [contact-form][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


 • DAGENS JULEGAVETIPS

  I den mørke årstiden er det alltid koselig med levende lys. Dersom man i tillegg har en dekorert fyrstikkeske liggende må da kosen være fullkommen? Dagens julegavetips er å legge fire telys og en dekorert fyrstikkeske sammen i en cellofanpose som man dekorerer – en flott gave til de “som har alt”. Dersom du ønsker kan du også bruke washitape på telysene for å pynte de litt ekstra. 
  Dette flotte lyssettet er laget av May Grethe. Du finner mer av det May Grethe lager på bloggen “Kortparadis”.

  Mens du er i det kreative hjørnet kan du jo også lage merkelappen til gaven selv? Den flotte merkelappen du ser nedenfor er laget av Rita som har bloggen Yunaluna • DE TRE GAVENE DU KAN VINNE 10. DESEMBER ER: