JULEKALENDER 2017 – LUKE 6

Hver luke i årets julekalender inneholder et spørsmål, et julegavetips og julekort til inspirasjon. Når det gjelder spørsmålene får du et lodd for hvert riktig svar du sender inn mellom 1. og 9. desember. Den 10. desember trekker vi tre gaver som alle tilfaller en heldig vinner. Hvis du har deltatt alle ni dagene vil du derfor kunne få hele ni lodd med i trekningen. Frist for å delta i første trekning er ved midnatt den 9. desember og vinneren annonseres 10. desember kl. 20. Lykke til!


 • DAGENS SPØRSMÅL

  I serien “Skandinaviske stemninger” finner du inspirasjon til dine papirprosjekter. Blant annet får du vite hva som er månedstenen for hver måned slik at du kan inkludere pyntestener/halvperler som likner på denne på for eksempel bursdagskort. I dag vil vi vite hva månedstenen i desember heter? Hint: Skandinaviske stemninger: Desember [contact-form][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


 • DAGENS JULEGAVETIPS

  Mange ganger ønsker man å gi en liten hilsen til noen som man kanskje ikke bytter gaver med. Dette kan for eksempel være en barnehagetante/-onkel, en arbeidskollega eller lignende. Da kan det passe med en gave som viser at man setter pris på vedkommende uten at den koster all verden. De som har holdt på med papirhobby en stund har nok hørt om “Snømannssuppe” og det kan jo passe veldig bra i en slik anledning.  

  Denne flotte “Snømannssuppen” er laget av Mariann som du finner på Instagram under @scrappforfun. 

  Dagens merkelapp er laget av May Grethe fra “Kortparadis“. 


 • DAGENS JULEKORT

  Dagens vakre julekort er laget av Anita fra “Anitas papirhobby”  og Sanne. 


  • DE TRE GAVENE DU KAN VINNE 10. DESEMBER ER: