JULEKALENDER 2017 – LUKE 8

Hver luke i årets julekalender inneholder et spørsmål, et julegavetips og julekort til inspirasjon. Når det gjelder spørsmålene får du et lodd for hvert riktig svar du sender inn mellom 1. og 9. desember. Den 10. desember trekker vi tre gaver som alle tilfaller en heldig vinner. Hvis du har deltatt alle ni dagene vil du derfor kunne få hele ni lodd med i trekningen. Frist for å delta i første trekning er ved midnatt den 9. desember og vinneren annonseres 10. desember kl. 20. Lykke til!


 • DAGENS SPØRSMÅL

  I The Paper Crafting har vi en oversikt over skandinaviske papirbloggere. Når tid må bloggen sist ha vært oppdatert for at bloggerne skal kunne være med på denne oversikten?
  Hint: Skandinaviske papirkunstnere
  [contact-form][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]


 • DAGENS JULEGAVETIPS

  Det er ikke bare vinflasker som kan få en flott innpakning til jul. Det kan man også lage til andre ting slik som Merethe har gjort her på bildet under. I denne flotte esken kan man legge sjokolade, telys eller andre ting som man tror mottakeren vil sette pris på. 
  Denne flotte juleesken er laget av Merethe fra “Merethes kreative boble“. 

  Dersom du ønsker å lage en merkelapp til gaven kan du la deg inspirere av disse som er laget av Annette. • DE TRE GAVENE DU KAN VINNE 10. DESEMBER ER: