JULEKORTHOLDER AF GAMMEL BOG

0 906

Av Maryann Laursen

Jeg har lavet en julekort holder ud af en gammel bog. Først er der et billede direkte forfra, hvor du kan se, hvordan siderne er foldet op til at sætte julekortene ned imellem. 

Først fjernede jeg en del af siderne, da den ellers vil blive alt for tæt, men ryk ikke dem alle ud på samme sted, da det vil skabe nogle underlige huller i det så, men fjern lidt her og der hele vejen igennem, for at gøre den mere jævn.

Her er toppen af indersiden af bindet, som er blevet dækket af et stykke kanon flot papir, som jeg fik af en meget god ven dagen forinden, og så et par die cuts af ordene God Jul og julemanden med sin slæde og rensdyr, der drøner hen ovenover det hele.

På den nederste del har jeg dekoret det med det samme papir som ovenover, og dernæst med blomster og spread fra Prima og WOC, og et gammelt segl, jeg havde i gemmerne, og også en lille træmus også fra gemmerne.

Sådan ser den ud bagpå, når den står op Igen har jeg brugt papirer som tidligere nævnt, og også brugt nogle die cuts med bl.a. julemandens tøj på tørresnoren og igen ordene God Jul, bare med en anden die, og et rensdyr fra Marianne Design og snehunden fra Crafters Companin også. Og så har jeg sat metal hjørner fra Rox Stamps i Sverige, på alle hjørnerne for at forstærke dem lidt, og selvfølgelig har jeg inked alle kanterne med distress Ink, her Faded Jeans.

Her kan I se den fra enden af, hvor jeg har limet enden af noget blondebånd in under papiret i begge sider, så det kan bindes i en knude og sløjfe, til at holde det hele på plads, og jeg har lavet det samme i den anden ende også selvfølgelig.

Og her er lige et sidste kik på det hele forfra. Jeg håber, I kunne lide mit indlæg her, og måske enda give det en chance og prøve at lave jeres egen også? Det er faktisk slet ikke svært, det lover jeg jer, så bare hop ud i det og prøv, og er der noget som helst, I gerne vil há forklaret bedre eller andre spørgsmål, så spørger I endelig bare okay?
 
Håber I alle hygger jer med sjove ting her op til jul, der r sååå meget lækker inspiration, man kan lege med her rundt omkring, så kig rundt og spørg endelig, hvis der er noget andet, I gerne vil vide mere om også.
 
Rigtig God før jul til alle her.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More