JULEKORTMAKEREN: ULRIKA FRA SVERIGE

0 830

I årets julekalender i The Paper Crafting arrangerte vi en jakt på åtte kortmakere rundt omkring i Skandinavia. I denne serien på åtte artikler i romjulen skal vi presentere kortmakerne hver for seg sammen med prosjektene de lagde og utfordringene de ga til leserne. I dag presenterer vi Ulrika Blomfelt fra Stockholm, Sverige. Ulrika var den andre kortmakeren i vår adventsserie og hun ble presentert som “Nordstjerne” i The Paper Crafting i februar 2016.

Bilde av et julekort du har laget:

Et tips til julegave man kan lage selv:
Et tips til julegave man kan lage selv – Jag tycker att det är fint att dekorera askar och ge bort saker i. Då blir även asken en gåva som man sedan kan spara och använda igen! Jag gjorde en shakerscen med en tomte och snö på min ask. I min ask kommer jag lägga hemgjort julgodis.

En utfordring til leserne:
Min utmaning till läsarna är att ge en osjälvisk gåva till någon. Med det menar jag att man ger en gåva till någon som inte vet vem som gett gåvan. Det kan vara en slant till någon välgörenhet eller kanske en julklapp till någon insamling som ofta förekommer runt jul. Du kanske vet att någon är väldigt ensam på julen och blir glad över en julhälsning och en julklapp. Att ge något utan att du måste få ett tack är en osjälvisk gåva.

Hva lager du nå/ hva var det siste du lagde?
Julkort!

Hva skal du gjøre på julaften?
Jag firar jul med min närmsta familj. Vi umgås, äter gott och byter julklappar. En lugn och mysig dag!

Foto: Ulrika Blomfelt
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA