Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

JULEKUGLE MAKE-OVER

Der var engang, hvor man kunne købe masser af fine julekugler i glas. Nu om dage er de fleste julekugler til juletræet i plastik og nogle af dem ser desværre meget billige ud. Selv var jeg uheldig og fik købt nogle billige julekugler sidste år. Jeg troede, at det var et super godt køb. Da jeg pakkede dem ud, blev jeg slemt skuffet, for de var absolut ikke kønne og ganske kedelige. Men det kan vi kreative sjæle heldigvis finde en løsning på!

 Netop én af disse billige julekugler har jeg givet en make-over, så den nu ligner en flot rustik julekugle. Den vil i hvert fald passe meget bedre ind mellem det andet julepynt på vores juletræ i år. Samtidigt har det også åbnet muligheden for køb af julekugler efter juletiden til ekstra billige penge, for derefter eventuelt selv at give dem et nyt look.

Se med i videoen, hvor jeg viser processen skridt for skridt. Det er bare fantastisk, hvordan embossing pulver kan få kedelige ting til at skifte look!

PKL_IMG_1095

Hvem ville nogensinde tro, at denne julekugle oprindeligt var sølvfarvet.

Til julekuglen har jeg brugt følgende materialer:

  • VersaMark “Watermark” sværte
  • VersaMarker Watermark Pen
  • ZING “Opaque White” embossing pulver
  • Ranger “Gold” embossing pulver
  • Lawn Fawn “Stitched Snowflakes” dies
  • Big Shot
  • Varmepistol

Ideén med at bruge embossing pulver til at dekorere min julekugle, har jeg fået ved at søge inspiration på Pinterest.

Pia :o)

 

PKL_IMG_1095A

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...