Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KALENDER FOR 2016

I det siste har jeg hatt så mye og gjøre med skole at alt bare går rundt for meg. Så når den årlige tannlegetimen dumpet ned i postkassen oppdaget jeg at jeg har jo ingen kalender for 2016… Og det er jo krise.

Så da var det bare og søke rundt på nett i håp om og finne en. Men jeg fant ingen som tilfredsstilte meg. Så siden jeg lagde min egen i fjor, så brukte jeg den som template og lagde en ny en. Og den fungerte så utrolig godt for meg..

Jeg synes ofte at boksene blir for små til det jeg har av avtaler, så jeg lagde et notatfelt. Også brukte jeg litt farger når jeg skrev ned ting, noe som dro øynene oftere til kalenderen, og oppfylte hensikten sin.

Årets kalender har litt annerledes skrift og dekor, kan jo ikke ha det likt hvert eneste år 😉
Om du også vil ha en slik kalender, så deler jeg den gjerne med dere. Bare og trykke på kalenderen.
Når dere kommer inn i albumet må dere trykke opp bildet for hver måned, og øverst i høyre hjørnet er det da et tannhjul. I dropdown menyen der, får dere valget download, også er det bare og printe fra pc hjemme.
Edit: Om du scroller deg ned under reklamen på høyresiden får du valget hvor du kan laste ned hele albumet, som da inneholder alle tolv månedene 😉 (Lærte jeg noe nytt og)

Januar 2016

Og lage slike synes jeg er en morsom greie. Så om du har forslag og ideer til hvordan akkurat du kunne tenke deg og ha kalenderne, så legg igjen en kommentar, også kommer det kanskje en  slik du vil ha neste år 🙂

Som alltid håper jeg dere koser dere med hobbyen deres. Vi sees 🙂

Lena_J

 

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...