KAMERA TIL KONFIRMASJON

0 1,254

Kjære leser, i dag er det jeg Gunn, som skal vise dere ett 3D prosjekt. Inspirasjonen til dette prosjektet var en konfirmasjon vi skulle i. Datteren til ei venninne ble konfirmert første helgen i juni og i den anledning hadde jeg bestemt meg for å lage noe spesielt.

Type prosjekt: 3D, Kamera
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Bretting
Hovedfarge: Rødt

Min sønn og konfirmanten er «bror og søster» og har mange gode minner sammen. Det ønsket jeg å ha med i mitt prosjekt. Derfor var det naturlig at valget falt på kamera hvor jeg hadde mange muligheter. Pion Design sin nye serie  «To my Valentine» var perfekt til dette prosjektet. Jeg ønsket klare farger og kontraster. Samtidig som det ikke «skrek».

Gunn GD2016 #21.06 - 02

Jeg startet først med å lage belgen. 4 biter som er 15 cm lange før jeg starter med brettingen. Da blir den en passende lengde. Deretter blir de andre delene tilpasset underveis. «Blitzen» blir festet på et «rør» laget av kraftig kartong. Det er lurt å bruke kraftig kartong for å skape hold og stabilitet på slike prosjekter.

Gunn GD2016 #21.06 - 01

Jeg har brukt den lille filmstripen til Tim Holtz. Printet ut små bilder slik at de passer inn i filmrullen. Her har jeg brukt fotopgrogrammet som følger med pc`n. Filmrullen er lagt over hele kameraet. Deretter dekorerte jeg med blomster, charms, sølvblader og sommerfugler.

Gunn GD2016 #21.06 - 03

På toppen av kameraet har jeg limt inn et bilde av de to i en ramme. Samt jeg har fylt en glassflaske med embossingpulver. Den har fått magebånd med «lykkestøv» på seg. Den fungerer som støtte for ramma og som pynt.

Gunn GD2016 #21.06 - 04

Tekst stempel er fra Norsk Stempelblad, en av mine favorittsitater for tiden. Passer for alle, men spesielt til ungdommen. I skuffen under er det plass for et kort og evt. penger eller smykke.

Gunn GD2016 #21.06 - 05

Jeg har virkelig kost meg med dette prosjektet. Det ble slik jeg hadde forestilt meg. Jeg er super fornøyd med valg av farger og ark, hvordan det harmonerer sammen.  Ønsker du å lage et slikt kamera finner du en fin veiledning i bloggen til Tara`s Craft Studio.

Ønsker deg en fin dag.

Klem Gunn aka Guns Papirpyssel

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA