Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KAMERA TIL KONFIRMASJON

Kjære leser, i dag er det jeg Gunn, som skal vise dere ett 3D prosjekt. Inspirasjonen til dette prosjektet var en konfirmasjon vi skulle i. Datteren til ei venninne ble konfirmert første helgen i juni og i den anledning hadde jeg bestemt meg for å lage noe spesielt.

Min sønn og konfirmanten er «bror og søster» og har mange gode minner sammen. Det ønsket jeg å ha med i mitt prosjekt. Derfor var det naturlig at valget falt på kamera hvor jeg hadde mange muligheter. Pion Design sin nye serie  «To my Valentine» var perfekt til dette prosjektet. Jeg ønsket klare farger og kontraster. Samtidig som det ikke «skrek».

Gunn GD2016 #21.06 - 02

Jeg startet først med å lage belgen. 4 biter som er 15 cm lange før jeg starter med brettingen. Da blir den en passende lengde. Deretter blir de andre delene tilpasset underveis. «Blitzen» blir festet på et «rør» laget av kraftig kartong. Det er lurt å bruke kraftig kartong for å skape hold og stabilitet på slike prosjekter.

Gunn GD2016 #21.06 - 01

Jeg har brukt den lille filmstripen til Tim Holtz. Printet ut små bilder slik at de passer inn i filmrullen. Her har jeg brukt fotopgrogrammet som følger med pc`n. Filmrullen er lagt over hele kameraet. Deretter dekorerte jeg med blomster, charms, sølvblader og sommerfugler.

Gunn GD2016 #21.06 - 03

På toppen av kameraet har jeg limt inn et bilde av de to i en ramme. Samt jeg har fylt en glassflaske med embossingpulver. Den har fått magebånd med «lykkestøv» på seg. Den fungerer som støtte for ramma og som pynt.

Gunn GD2016 #21.06 - 04

Tekst stempel er fra Norsk Stempelblad, en av mine favorittsitater for tiden. Passer for alle, men spesielt til ungdommen. I skuffen under er det plass for et kort og evt. penger eller smykke.

Gunn GD2016 #21.06 - 05

Jeg har virkelig kost meg med dette prosjektet. Det ble slik jeg hadde forestilt meg. Jeg er super fornøyd med valg av farger og ark, hvordan det harmonerer sammen.  Ønsker du å lage et slikt kamera finner du en fin veiledning i bloggen til Tara`s Craft Studio.

Ønsker deg en fin dag.

Klem Gunn aka Guns Papirpyssel

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...