Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KANT DIES BONANZA

Jeg har en kæmpe svaghed for dies og dette gælder også kant dies. Det er dog ikke særligt ofte, at jeg får motioneret mine lækre kant dies, hvilket er en stor skam. De er jo så flotte! Så jeg besluttede mig for at gøre en indsats og få dem seriøst brugt til nogle fine kort.

Se lige her! Dette er kun nogle af alle mine kant dies. Jeg turde simpelthen ikke tage dem alle sammen ud på én gang, selvom det ville have været et fantastik syn. Tænk, hvis jeg ikke kunne huske hvilke, som var hvad, når jeg skulle pakke dem væk igen. Det ville være et sandt mareridt for mig! Jeg indrømmer ærligt, at jeg er mega ordens nørd og alle ting har sine fast pladser 😉

PKL_IMG_2955

I dag vil jeg derfor vise 3 kort, hvor jeg har fået brugt nogle forskellige kant dies til at udsmykke mine kort. Den grundlæggende teknik er faktisk den samme for alle 3 kort, men de forskellige dies er med til at give min kort forskellige looks.

PKL_IMG_2942

Jeg havde en rest blomstret designpapir fra Basic Grey’s Sultry Serie liggende og fandt nogle matchende stykker farvet karton frem. Dette skulle være min røde tråd gennem alle mine kort. Samtidigt er det også super dejligt at få brugt nogle af sine papir rester 🙂

PKL_IMG_2945

Til dette kort har jeg taget udgangspunkt i Clearly Besotted Stamps “Decorative Edge Shallow” kant dies. Teksten er ligeledes fra Clearly Besotted og er to separate dies kaldet “Happy” og “Birthday”.

PKL_IMG_2946

Her har jeg brugt en kant die fra My Favorite Things sættet kaldet “Stitched Snow Drifts”. Til teksten har jeg brugt Kaboks’s “Tillykke! (Dansk)” die.

PKL_IMG_2947

Til mit sidste kort har jeg brugt My Favorite Things “Stitched Basic Edges”, hvor der er stitched linjer på begge sider af die-cut kanten. Lige præcis sådanne dies med pynte stikninger på begge sider af die-cut kanten er nogle af mine top favoritter. Jeg elsker den fleksibilitet dette giver i brugen af sine dies. Til teksten har jeg valgt at bruge Lawn Fawn’s “Happy Birthday Border” die.

Har du nogle dies liggende, som du ikke rigtig får brugt?

Ønsker Jer alle en kreativ dag.

Pia 🙂

2 Comments

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...