NORDSTJERNEN: KARINA FRA DANMARK

4 373

Karina Beck fra København i Danmark er den andre papirkunstneren vi presenterer i The Paper Crafting. Karina startet med papirhobby i 2008 og hun lager flotte layouts med lag på lag og kort, spesielt i stilen “Clean and Simple” (CAS). Karina er designer for det danske magasinet Scrapsisters og for butikken Hobbyboden. 

KarinaHva er ditt navn?
Jeg hedder Karina Beck.

Hvor bor du?
Jeg bor ved København, Danmark.

Har du blogg/webside?
Jeg har en blog: Karinas Scrap

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver layouts og kort.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte med at scrappe i 2008. Der lavede jeg også min blog.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har mistet mine forældre alt for tidligt og i 2008 havde jeg lyst til at lave et mindealbum om dem. Så søgte jeg på nettet og fandt ud af, at der var noget der hed scrapbooking og  at der fandtes butikker og forummer.

Kan du fortelle litt om prosjektene som presenteres i The Paper Crafting?
Jeg startede med at lave Vintage for 6 år siden. Nu er jeg næsten gået i den modsatte grøft og laver CAS, Clean And Simple. Når jeg laver layouts for tiden, laver jeg oftest Lag på lag. Og som sagt CAS, især når jeg laver kort.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Kanskje du også liker Mer fra denne skribenten

4 kommentarer

  1. Nedergaard skriver

    Ja, Karina er super dygtig til mange ting

    Lissy

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA