KL. 12 – FØDSELSDAGS INSPIRATION

2 1,023

Så er vi atter klar med dejlig inspiration til Jer. Alle vores gæstedesignere er blevet bedt om at lave et projekt med tema “Fødselsdag / fest”. Det er jo en kæmpe deal at blive 1 år! Og det vil vi jo som sagt gerne fejre med Jer, vores læsere.

Denne gang giver vi igen ordet til 3 utroligt dygtige scrappere. Tag godt imod dem og kig endelig forbi deres blogge – hvis I er heldige, byder de på ekstra inspiration og detaljer der.

>>>

Vibekke Hansen, Memories Keeping :

Vibekke_Hansen_01

Om sit layout fortæller Vibekke:

Jeg laget Layout! tenkte jeg på bursdag til barnebarn som ble 1 år i svart og hvit foto ville jeg bruke + mye farger som pynt elementer med farger og lag rundt bilde med diverse mønster papirer.

Vibekke_Hansen_02

>>>

Elizabeth Elton, Cardville:

Elizabeth_Elton_3

Elizabeth_Elton_2

Elizabeth_Elton_4

>>>

Cecilie Malling, Ancema:

cecilie_malling_3

Om sit projekt fortæller Cecilie:

Billedet af Alma er ved at have et par år på bagen, men jeg har længe vidst, at jeg ville scrappe det. Det kom lidt bag på mig, hvor fint rødt, lilla og lyserødt egentlig passer sammen, hvis man sørger for at have rigeligt med neutrale farver som modspil. Jeg byggede siden op omkring det prikkede filt, og Almas alder på billedet, således at 3-tallet går igen flere steder over siden.

cecilie_malling_2

cecilie_malling_1

Det er en kæmpe fornøjelse at have selskab af så dygtige gæstedesignere. Husk, at kigge forbi deres blogge, hvor I selvfølgelig kan se meget andet af deres kreativitet.

>>>

Hvis du har haft travlt i dag og først nu er kommet med til festen, så kan du følge med i vores fejring her:

2 kommentarer
  1. […] Kl. 12 – Fødselsdags inspiration […]

  2. Maryann skriver

    Endnu en række super flotte og smukke kreationer her. Sååå smukt arbejde fra alle de dygtige papirkunstnere her. Flot arbejde alle sammen, det er jo en fornøjelse at kikke med her.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More