KL. 16 – MERE FØDSELSDAGS INSPIRATION

1 2,958

Sikke en fantastisk dejlig dag det er i dag! Og vi fortsætter med inspirations bølgen fra vores gæstedesignere. Glæd Jer, for det er virkeligt nogle lækkerier de disker op med til Jer.

Vi byder igen på 3 forskellige festlige projekter fra vores gæstedesignere. Vi bliver hver gang så imponerede over de kreative scrappe talenter, som vi har her i Skandinavien. Husk, at I er mere end velkomne til at kigge forbi vores gæstedesigneres blogge for at få mere inspiration. MEN nu starter vi lige med de lækkerier, som de har lavet til os i anledning af vores 1. års fødselsdag.

>>>

Anna-Karin Evaldsson, Layers Of Ink:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om sit layout (LO) fortæller Anna-Karin:

Jag bestämde mig för att göra en layout på temat att livet och vardagen är en fest och värd att firas, och använde ett favoritfoto på mig och min son. Bakgrunden är mixed media och gjord med lager av akrylfärg, stenciler, crackle och texture paste och stämplar. Jag använde också Tim Holtz Sizzix dies för att dekorera sidan, både utskurna från vitt papper och gammalt bokpapper. Detta var en rolig layout att göra, med glada färger och många lager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

>>>

Dorthe Pabst, Pipserier:

Dorthe_Pabst_002

Om sit kort fortæller Dorthe:

Kortet, jeg har lavet, er i A5 størrelse. Jeg har brugt papirer fra 3 serier af Maja designs smukke papir. Og så har jeg brugt lidt osteklud, en resin fugl og lidt blomster og bånd.

Dorthe_Pabst_004

Dorthe_Pabst_005

Dorthe_Pabst_007

>>>

Kristine Henanger, Kristine’s Lille Papirverden:

KRISTINE_Henanger89_01

Om sit layout (LO) fortæller Kristine:

Happy Birthday! Som en bursdagsfeiring bør være har jeg laget en fargerik layout! Bursdager skal jo være litt gøy og litt kaos, rett og slett en herlig røre! Akkurat sånn jeg syns min layout ble! Hehe

Layouten er laget med produkter fra Project Life, My Minds Eye, Papirdesign, The Crafters Workshop, Distress ink, Gesso, Silhouette kuttemaskin, Washi tape og Wycinanka.

KRISTINE_Henanger89_03

KRISTINE_Henanger89_02

WAUW, siger vi bare! Man får jo selv helt vild lyst til at være kreativ ved sit scrappebord. Og tænk engang, vi er slet ikke færdige for i dag. Klokken 18 byder vi på inspiration fra vores sidste 3 gæstedesignere. Så husk at kigge forbi igen om et par timer.

>>>

Hvis du har haft travlt i dag og først nu er kommet med til festen, så kan du følge med i vores fejring her:

1 kommentar
  1. Lena_J skriver

    Mye herlig inspirasjon her.. Ja vi har mange fantastiske talenter her i Skandinavia, og TPC er jo så flinke til og dele så mange av de med oss.. Gratulerer med dagen som var 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More