Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KL. 18 – SIDSTE FØDSELSDAGS INSPIRATION

Hold da op, en top dejlig dag det har været – og vi vil bare gerne sige “I ER BARE DE BEDSTE LÆSERE!” 🙂 Bare rolig, det er ikke helt slut endnu. Vi har stadig vores sidste 3 gæstedesignere, som vil blæse benene væk under Jer med deres lækre projekter.

I dag har vores gæstedesignere virkelig forkælet os med lækre projekter. Vi synes, det er kanon fedt, at Skandinavien er hjemsted for så mange dygtige og talentfulde scrappere. Og her tænker vi ikke kun på vores fantastiske gæstedesignere, næ nej, vi tænker på alle Jer derude.

Vi, hos The Paper Crafting, hører gerne fra Jer derude, hvis I har lavet et projekt (kort, æske, LO, PL, Mixed Media og andet), som I er vildt stolte over. Så send os en mail på editor@thepapercrafting.com og fortæl os om dit projekt. Vi vil så gerne dele vores Skandinaviske talenter med alle andre her i skønne Skandinavien.

Nå, men nu må vi ikke glemme vores sidste 3 gæstedesignere. Nu vil vi give ordet og det visuelle videre til dem. Husk at kigge forbi deres blogs for mere inspiration og information.

>>>

Gitte Hansen, Blomsterbox:

Gitte_Hansen_IMG_0716

Om sit kort fortæller Gitte:

Jeg har brugt det skønne papir i Riddersholm Design’s Vintage Venture serie og har også brugt dem til at stanse ud i, så farverne matcher 100 %. Masser af lag og en lille fin detalje er twinen, som jeg har penslet med lim og drysser glitter på.

Materialer: Dies: Cheery Lynn Fishtail banner, Die-versions Bricks background, Die-namics’ pierced rectangle + mini delicate doilies + Dizzy doilie duo. Stempel: JustRite’s Grand birthday sentiments cling stamps. Palietter. Washi tape med tekst. Twine. Hydra blomster.

Gitte_Hansen_IMG_0714

Gitte_Hansen_IMG_0715

Gitte_Hansen_IMG_0720

>>>

Ulrika Blomfelt, LillBlomman Skapar:

Ulrika_Blomfelt_01

Om sit layout (LO) fortæller Ulrika:

Jag har skapat en layout om min sons sexårsdag. Papper och chipboards kommer från Blue Fern Studios. På bakgrunden har jag stämplat med svart för att få lite kontraster. Jag har även använt Gesso för att ljusa upp och tona ner vissa färger.

Ulrika_Blomfelt_02

Ulrika_Blomfelt_03

Ulrika_Blomfelt_04

>>>

Heidi Augustson, Filharmonicas Kreative Verden:

Heidi_Augustson_IMG_3542

Om sit kort fortæller Heidi:

Gratulerer så mye med 1 år dagen The Paper Crafting! Det har vært en glede å følge dere fra fødselen av, har hentet masse inspirasjon! Jeg har laget et fødselsdagkort i vintage-/shabby chic stil med mønsterark fra Maja Design, bølgepapp, blonder, blomster og halvperler. Tekststempelet er fra Papirdesign.

Heidi_Augustson_IMG_3564

Heidi_Augustson_IMG_3550

>>>

Dette er det sidste indlæg i dag med vores gæstedesignere og det har været flotte og inspirerende projekter de har vist os. The Paper Crafting vil gerne sige, 1000 tak til alle 12 gæstedesignerne. Det har været en fornøjelse at have selskab af Jer.

Tak til alle vores læsere for at fejre denne dag sammen med os. Uden Jer og ildsjælene i vores redaktion ville The Paper Crafting ikke kunne være nået så langt på bare 1 år. 1000 TAK fordi I har gjort det muligt og tak til alle i redaktionen for det kæmpe arbejde de gør 🙂

Hvis du har haft travlt i dag og først nu er kommet med til festen, så kan du følge med i vores fejring her:

One Response

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...