KONFIRMANTKORT TIL GUTT – TEMA VINTER OG SKI

0 1,493

Mai er konfirmant tid i Norge, og det kommer alltid mange flotte ark som passer ypperlig til ungdom og konfirmant på våren. Nå skulle jeg lage kort til en gutt som likte snø, vinter og slalom. Da er det godt å ha litt ark på lur, som man ikke har hatt hjerte til å bruke tidligere.

Type prosjekt: Konfirmantkort
Stilart: Maskulint
Teknikker brukt: Lag på lag
Pynt/dekor: Enkle halvperler i tre
Hovedfarge: Blått, brunt og hvitt
Utstyr som er brukt: Lim og distress ink

Jeg fant nemlig etter litt leting noen flotte ark fra Papirdesign som matchet perfekt med Bo Bunny serien Whitout. På Bo Bunny arkene er tema snø, vinter, ski og kulde, og de går i brunt treverk og turkis. Passet utrolig godt med arke fra Papirdesign.

Kortet er enkelt bygget opp, og jeg har laget det litt større en vanlig for meg, Bildet som jeg valgte å bruke var litt stort og jeg ønsket å få fram de andre flotte arken også. Kortet måler 22 cm i høyden og 15 i bredden.

Kortet er bygget lag på lag med litt tykk dobbeltsidig tape. Da fikk jeg ordet konfrmant som er en dies til å fly litt under det øverste laget. Kun pyntet med noen få halvperler i tre som er farget med Distress ink – Walnut stain. Den fargen er også brukt på alle kanter.

På innsiden er det en liten pengelomme. Ser du at arket har mønster av gamle ski? Har også satt på en liten, velkledd gutt for han syntes jeg passet mot de gamle skiene på arket.

Stort skrivefelt på høyre side.  Enkelt pyntet med litt tekst fra arket.

På baksiden har jeg satt inn et sitat fra arkene som passet utrolig godt til en konfirmant ;

” Life is about making your own trails.”

Det var alt for meg denne gangen. Håper dere også får lyst til å blande nye og gamle ark og se om fargetonene ikke kan stemme og skape det utrykket du er ute etter.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA