KONFIRMASJONSKORT MED BILDER FRA DIGISTAMPS

0 988

Av Synnøve Bjelland

På Facebook finnes det en gruppe som heter Digistamp – tidligere The Digistamps shack. Det er to flinke damer som heter Line og Marielle som driver denne gruppa . Her kan du finne masse fine bilder fritt til opplasting og de har også sine egne selvlagede design til en billig penge.

Jeg har laget noen konfirmasjonskort med et par av disse bildene. De ligger i album under forskjellige tema og det er veldig lett å finne det du er på jakt etter.. Denne gangen var det bilder til jentekonfirmant jeg var ute etter, og sånn som dette ble mine kort:

Dette og det under er laget til tvillinger, hvor den ene likte en litt enklere stil, mens den andre var litt mer dillete i stilen.

Jeg har brukt en Spellbinder dies under bildet som er klippet i oval form for å passe inn i ramma til begge korta. To like motiv -men to forskjellige kort.. KJÆRE KONFIRMANT-diesen er fra Kort & Godt, og på det øverste er den stanset ut i sort mosegummi, mens på det andre har jeg brukt gullkartong.

Så til det tredje kortet jeg vil vise. Det er med et annet motiv fra FB-gruppa, og det er laget til ei fotballjente:

Her har jeg brukt både kakeserviett og spellbinder dies under motivet – som er punchet ut med en Marvy Uchida punch. Kult med rosa og svart, syns jeg. Og fotballer med som pynt. Konfirmant-dies stanset ut i hvit glimmer mosegummi.

Fin søndag og klem, Synnøve

Foto: Synnøve Bjelland
The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More