KONFIRMASJONSKORT

1 841

Med våren følger konfirmasjonstid i Skandinavia, og vi kan nok alle trenge inspirasjon til konfirmasjonskortene. Vi har vært så heldige å få Dorthe fra The Paper Crafting Community til å vise fram noen av de flotte konfirmasjonskortene hun lager som både kan brukes til jente- og guttekonfirmanter. 

Hermed en stribe Konfirmationskort der kan bruges til både piger og drenge.

Til de 3 hvide har jeg brugt forskellige Cut and emboss-folders fra Marianne Design. Kirke og Salmebog er ligeledes fra Marianne Design. Korsene er fra Spellbinders. Jeg har kun brugt ensfarvet karton, tekststempler og forskellige blomster og blade. Disse kort er faktisk supernemme og forholdsvis hurtige at lave.

007

006005

De kulørte kort er lavet med Core´dinations papir og Kvist karton. Her har jeg kørt papiret gennem en embossingfolder – og derefter slebet med fint sandpapir. Jeg har brugt lækre blonder der fås i mange farver.

Dies fra både Cheery Lyn, Nellie Snellen, Spellbinders og Marianne Design. Og punch fra EK og Nellie Snellen. Blomsterne er fra WildOrchid. Motivstemplerne er fra DixiCraft. Også disse kort synes jeg egner sig til både drenge og piger. 

001

003

002

Alle foto: Dorthe Pabst

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Og som sædvanligt har du vist din enorme kreativitet her Dorthe, de er super flotte alle sammen.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA