KONKURRANSEN SOM BRINGER DEG TILBAKE TIL BARNDOMMENS RIKE

0 888

Husker du eventyrene om den stygge andungen, den lille havfruen og Fyrtøyet? Nå har du sjansen til å igjen leve deg tilbake til barndommens rike også gjennom papirhobbyen. Den danske butikken Your Own Scrap lanserer en skandinavisk konkurranse der oppgaven er å lage papirprosjekter inspirert av H.C. Andersens eventyr. Konkurransen er åpen for deltakere fra Danmark, Norge og Sverige.

Man kan bruke hvilket som helst stempel for å delta, men bidraget må være inspirert av H.C. Andersens eventyr. Your Own Scrap har inngått et samarbeid med illustratøren Henrik Jørgensen og Fantasiaq som har fortolket H.C. Andersens eventyr og designet og håndtegnet stempler utfra alle de kjente eventyrene. Dersom du har lyst til å bruke et av disse stemplene har Your Own Scrap tilbud på disse i forbindelse med konkurransen.

yosHCA1Kortet over er laget av Eva Dohn for Your Own Scrap

For å delta i konkurransen må du registrere deg som kunde hos Your Own Scrap og abonnere på deres nyhetsbrev. Bidrag til konkurransen sendes til Your Own Scrap på følgende e-postadresse: info@yourownscrap.dk og alle bidragene vil bli presentert på en egen blogg. Avstemmingen foregår ved at man legger igjen kommentar under bidrag man ønsker å gi sin stemme til, og man kan stemme på flere bidrag.

Billeder af butik samt H.C.Andersen 047Premien man kan vinne i konkurransen har en verdi på over 500 danske kroner og består av:

Tre H.C. Andersen-stempler
A4 Ez-mount til montering av stempler
Metallpynt (Vintage)
Trepynt med konvolutter
Papir 15×15 (Romantic Journey)
Akrylblokk med inch og centimeter
Memento-blekk (Espresso)

 

Foto: Your Own Scrap
Publisert med tillatelse

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA