KORT: MON AMI

0 1,481

Personligt har jeg meget svært ved at mixe papirer fra forskellige brands og serier. Det skyldes nok, at jeg er lidt hysterisk med at farverne skal matche hinanden perfekt. Det kan faktisk godt lade sig gøre at blande sine papirer på kryds og tværs med et godt resultat – bare man vælger med lidt omhu. 

Type projekt: Kort.
Anledning: Ingen speciel.
Stilart: Vintage, Shabby Chic.
Teknikker: Lag på lag, fussy cutting, distressing.
Hovedfarver: Guld, Grøn, Rosa.

Jeg har mixet nogle af disse papirer. Jeg fik en idé om at bygge 2 kort ens op, blot i forskellige farvetoner. Det ene i gyldne og grønne toner og det andet i gyldne og rosa toner.

Jeg har dekoreret alle 4 sider af kortene med mønsterpapir. Det gør kortene utrolig lækre at røre ved og ser flot og gennemført ud. Alle kanter er sværtet med distress ink. Her ses indersiderne af kortene.

Et par meget smukke papirer med guldeffekter lægges i baggrunden på kortene. Mange vil nok mene, at det er synd at dække de flotte guldeffekter, men jeg synes, at det ser kanon godt ud med et flot blikfang at bygge videre på.

I bunken af  valgte papirer finder jeg nogle med blomster på, som jeg klipper ud til dekoration på kortene. Igen sværter jeg alle kanterne. Det giver en fin effekt til det vintage-look, som jeg gerne vil ramme.

Jeg vælger ens pynt til kortene. Sommerfuglene er klippet ud fra de papirserier, jeg har brugt.

Sommerfugle, sløjfer og perler er sat spejlvendt på i forhold til hinanden – ellers er opbygningen af kortene ens.

Materialeliste:

  • Papir: Prima Marketing: Tea Thyme, Nature Garden, Printery Collection, Kaisercraft: 75 Cents, My Mind’s Eye: Fancy That.
  • Stempel: Technique Tuesday  – Mon Ami Paris.
  • Sværter: Ranger, Distress Ink, frayed burlap og Versafine, Onyx black.
  • Pynt: American Crafts, Glittertape – Brown Sugar, Ukendt brand: blonde, perler og twine.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg mixer brands og serier – det giver bare SÅ mange flere muligheder.

Mange kreative hilsner

Jytte aka Kort og andet Godt


Vi har netop taget hul på Påskeferien, som måske byder på lidt kreativ tid. Med Jytte’s lækre vintage kort som inspiration, er der rig mulighed for at tage slå sig løs. Du kan se mere af Jytte’s projekter her:

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA