NORDLYSET: TONES KREATIVE LAYOUT MED MIXED MEDIA-BAKGRUNN

1 682

I Nordlyset i dag viser vi fram en herlig og fargerik layout “Cool Boys” laget av Tone. Bakgrunnen har Tone laget selv med blant annet glimmermist og stensiler og den fanger opp de flotte fargene i fotografiene perfekt. De stemplede murveggene, sirklene og teksten understreker det kule uttrykket i bildene. En kreativ og inspirerende layout, og dersom du har lyst å forsøke å lage noe tilsvarende kan du lese mer om hvordan Tone laget layouten nedenfor.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Stilart: Mixed Media, Contemporary
cool boys
 
cool boys-detaljbilde
Beskrivelse av prosjektet?
En LO med mixed media bakgrunn.
 
Hvordan er prosjektet laget?
Jeg startet med å spraye glimmermist i blåtoner og koksgrå på hvit bazzill, tørket dette, brukte deretter stencil og modeling paste. Stemplet med forskjellige stempler før jeg påny brukte stencil med modeling paste og ytterligere stempling. Jeg brukte distress stain og vann for å få de grønne små splæsjene. Rev deretter opp strimler med tissue tape og limte på her og der og påførte litt gelato farge med fingeren her og der. Stjerne ble bare plassert vilkårlig rundt på siden.
 
cool boys-detaljbilde-2Størrelse på prosjektet?
12 “ x 12”
 
Hva slags materialer er brukt?

– hvit og mintgrønn bazzill
– glimmermist blåtoner og koksgrå
– distress stain (mintgrønn)
– stjerner fra Studio Calico
– stickers bokstaver fra Provo Craft
– Stencil fra Prima og The Crafters Workshop
– stempler fra Prima, Kreativ Hobby og Lost & Found
– tissupe tape
– gelato

cool boys-detaljbilde-1

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jeg bruker flere dager på LO`ene mine. Jeg kunne brukt varmepistolen slik at bakgrunnen tørket fortere, men akkurat her ble det lufttørket mellom hvert “lag”, så jeg brukte 3-5 dager (som er helt vanlig for meg).
 
Hva inspirerte deg til å lage dette?
Inspirasjon har jeg funnet på nett i forskjellige blogger.
cool boys-detaljbilde-3
 
The Paper Crafting takker Tone for at vi fikk lov å vise fram hennes kreative og flotte layout i magasinet og dersom du vil se mer av det Tone lager kan du besøke bloggen hennes her: Tones scrapperom
 
Foto: Tone K. Jensen
Publisert med tillatelse
 
1 kommentar
  1. Linn skriver

    Utrooolig herlig og flott LO Tone! Og jeg ser vi bruker ca like lang tid på en LO når vi bruker mixed media hihi! Noe koseligere å ikke stresse da hihi! Du er så flink ♥

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA