Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

TIPS & TRICKS: KREATIVE BLOGGNAVN

“I huvudet på en pappskalle”, “Miss StampAlot” og “Jeanne D’Art” er noen av de skandinaviske papirhobby-bloggene vi kom over da vi laget listene over papirbloggere i Skandinavia på nyåret. Listene over alle finner du i vår nettportal. Det mangler ikke på kreative bloggnavn i Danmark, Norge og Sverige. Dersom du ikke finner din blogg på listen send gjerne en e-post til oss (editor@thepapercrafting.com)

Blant de danske bloggene la vi spesielt merke til bloggen “Alt andet end… kedeligt” som eies av Birthe Skødt. “Jeanne D’Art” er en annen dansk blogg som utmerket seg, den eies av Jeanne fra Randers. Maria og Sussie har bloggene “This is my (s)crappy life” og “A Scrappy Life”, og Olivia har valgt et mer romantisk navn på bloggen “Olivias Loveletters”.

De norske bloggerne er ikke mindre oppfinnsomme når det gjelder å finne kreative navn til bloggene sine. Både bloggen “Noterte notater” som eies av Anette og bloggen “Kaoskontroll” spiller på det å ha system og orden, noe som jo kan trenges på hobbyrommene rundt omkring. “Minnemakeriet mitt” var et annet navn vi la merke til. Det er et veldig passende navn på scrappebloggen til Hildegunn. Lene fra Lier har bloggen “Hos nabon” mens Marielle er “Miss StampAlot” og har bloggen med samme navn.

Ewonne er blant de svenske scrapperne som har funnet et kreativt og beskrivende navn til bloggen “Genom mina ögon”. “Layers of Ink” eies av Anna-Karin og Anna B har bloggen “My Messy Spot”. Vi liker bloggnavnet “Sassa skapar och funderar” for etter vår erfaring funderer vi minst like mye som vi skaper på hobbyrommet. Hva vi kommer fram til kan da være litt av hvert, noe som gjør at vi  også kjenner oss igjen i navnet “I huvudet på en pappskalle” som den svenske bloggeren Zarischa som har kalt bloggen sin for…

Illustrasjoner i vignett: ClkerFreeVectorImages, Pixabay, License: CC0 1.0
Hayden120, Wikimedia, License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Leave a Reply

CAPTCHA


ART JOURNALING: HVIS ALBERT EINSTEIN SIGER DET

Ifølge Albert Einstein kan ens intelligens have det sjovt. Hans citat:...

NORDLYSET: CHARLOTTES ALBUM

Charlottes nydelige album laget i romantisk stil er prosjektet vi har...

SEND ET GÆKKEBREV

Hej, det er Susan fra redaktionen. Nu er det snart tid...

SEMIFINALE 3 – SVERIGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den tredje semifinalen i “Årets skandinaviske...