KREATIVT SPIL MED DIES #1: OMRIDS STEMPLING

0 764

Der findes mange måder og teknikker til, hvad man kan bruge sine flotte dies til. Vi skal netop se på én måde at bruge dies på i dag. Her skal vi kombinere brugen af én die for at fremhæve sin stempling.

Jeg har valgt at kalde denne teknik for “Masking & omrids stempling”. Vi skal nemlig bruge vores die til at lave en maske/stencil, som gør det muligt for os at skabe et fuldt omrids omkring et stempel aftryk.

PKL_Collage front page

Jeg har lavet en kort video til Jer, som viser denne teknik fra start til slut. Jeg forklarer ligeledes en smule omkring Masking papir og andre nemme alternativer.

***

***

Til denne teknik er det næsten et must, at man har koordinerende dies og stempler. Man kan dog også lave denne teknik med en cirkel, firkant eller hjerte die og så stemple med andre figurer ovenpå. Her vil man dog ikke få et 100% ligeligt fordelt omrids eller glorie.

PKL_IMG_3063

Her ser man tydeligt, hvordan den hvide sværte skaber et omrids omkring de grønne bladranker. Den hvide sværte har jeg påført ved at bruge en Ink Dauber. Her kan man også bruge et Ink Blending Tool eller et stykke af en makeup svamp.

PKL_IMG_3065

På kortet har jeg til sidst pyntet med Rangers “Enamel Accents” i sort. Det er de små fine sorte knopper på kortet. Den sorte tekst og sorte knopper skaber en flot kontrakt til kraft kartonet og den lyse sværte.

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA