Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KREATIVT SPIL MED DIES #1: OMRIDS STEMPLING

Der findes mange måder og teknikker til, hvad man kan bruge sine flotte dies til. Vi skal netop se på én måde at bruge dies på i dag. Her skal vi kombinere brugen af én die for at fremhæve sin stempling.

Jeg har valgt at kalde denne teknik for “Masking & omrids stempling”. Vi skal nemlig bruge vores die til at lave en maske/stencil, som gør det muligt for os at skabe et fuldt omrids omkring et stempel aftryk.

PKL_Collage front page

Jeg har lavet en kort video til Jer, som viser denne teknik fra start til slut. Jeg forklarer ligeledes en smule omkring Masking papir og andre nemme alternativer.

***

***

Til denne teknik er det næsten et must, at man har koordinerende dies og stempler. Man kan dog også lave denne teknik med en cirkel, firkant eller hjerte die og så stemple med andre figurer ovenpå. Her vil man dog ikke få et 100% ligeligt fordelt omrids eller glorie.

PKL_IMG_3063

Her ser man tydeligt, hvordan den hvide sværte skaber et omrids omkring de grønne bladranker. Den hvide sværte har jeg påført ved at bruge en Ink Dauber. Her kan man også bruge et Ink Blending Tool eller et stykke af en makeup svamp.

PKL_IMG_3065

På kortet har jeg til sidst pyntet med Rangers “Enamel Accents” i sort. Det er de små fine sorte knopper på kortet. Den sorte tekst og sorte knopper skaber en flot kontrakt til kraft kartonet og den lyse sværte.

Det var alt fra mig i dag.

Hav en fantastisk & kreativ dag!

Pia

 

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...