KREATIVT SPIL MED DIES #2: KANT DIES

2 941

Denne gang skal det handle om kant dies. Der findes utallige kant dies på markedet lige nu. Sidste gang handlede det om at bruge sine dies til “Masking med omrids stempling”, men denne gang skal vi tage fat på nogle af vores kant dies. Får du brugt dine?

Jeg er ikke selv særlig god til at hive fat i mine kant dies, hvilket i bund og grund er meget ærgerligt. Man kan lave nogle lækre kort og projekter ved at bruge kant dies. I dag vil jeg derfor vise Jer nogle kort, hvor jeg har taget fat i forskellige kant dies.

PKL_IMG_3133

Til det første kort har jeg brugt “Stitched Basic Edges” fra My Favorite Things. Jeg elsker simpelthen bare alle former for dies med stitched markeringer. Den lille nuttede kanin og teksten er fra tyske Create A Smile Stamps.

Jeg har gang på gang die-cuttet min kortfront for at skabe de 6 dele. Herefter har jeg farvet hvert stykke med en Promarker pen for at skabe regnbue looket.

PKL_IMG_3136

Den næste kant die er “File Folder” kant die’en. Jeg har brugt “File Folder Edges” fra My Favorite Things. Sættet består af 6 forskellige kant dies. Jeg har valgt at bruge den meget traditionelle kant die. Denne er særligt brugbar til at lave albums eller det som kaldes filefolder kort. Men man kan selvfølgelig også bruge den på en helt traditionel måde.

PKL_IMG_3109

Tekst die’en er fra engelske Clearly Besotted Stamps.

Nogle genkender muligvis det papir jeg har brugt. Det er noget, som jeg har haft liggende i en del år efterhånden og tænkte dette var en oplagt mulighed for at få det brugt.

PKL_IMG_3110

Den sidste kant die for i dag er “Speech bubble” versionen. Her har jeg brugt et die-sæt fra Paper Smooches, som hedder “Quotables”. I dette sæt er der 4 forskellige talebobler dies.

PKL_IMG_3107

Dette kort har jeg CASE’D fra Pinterest. I kan se den oprindelige post HER. Når jeg indimellem savner inspiration, bruger jeg Pinterest rigtig meget.

Til teksten har jeg brugt en die fra Memory Box, som hedder “Jumbled Birthday”. Die’en har jeg fået min mand til at klippe i 2 stykker. Oprindeligt hænger Happy og Birthday nemlig sammen. Jeg indrømmer, at det var med meget bævende hjerte, at jeg gav min mand tilladelse til (bad ham om) at klippe den i 2 stykker. Ved at have die’en i 2 stykker, har jeg meget større fleksibilitet i brugen af denne die.

PKL_IMG_3108

Vi har tidligere haft en “Kant dies bonanza” artikel i magasinet og du kan se den HER, hvis du gerne vil have mere inspiration.

Hvad med dig? Får du brugt dine kant dies?

Du kan se tidligere artikler i serien “Kreativt Spil med Dies” her:

2 kommentarer
  1. dorte skriver

    super skønne kort, og fint at komme igang med de kantdies. jeg glemmer dem desværre osse.

  2. Lena Johansen skriver

    Ohhh, så mange flotte, og jeg ønsker de alle sammen 😉 Men tror den med snakkeboblene havner veldig langt oppe på listen altså 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA