Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KREATIVT SPIL MED DIES #3: MULTIPLE INLAID DIE-CUTTING

Der findes mange måder og teknikker til, hvad man kan bruge sine flotte dies til. Sidste gang handlede det om “Kant Dies”. Denne gang skal vi se på en mere avanceret teknik, nemlig “Inlaid Die-cutting. Denne teknik skal vi lave gang på gang oven i det samme motiv for at skabe en regnbuehest.

Jeg har valgt at kalde denne teknik for “Multiple Inlaid Die-cutting”. Dette skyldes, at vi skal bruge teknikken igen og igen på samme kort og vi skal die-cutte oven i det motiv, som vi lige har die-cuttet før da.

PKL_Front page - Teknik #2_lille fil

Teknikken er lidt svær at forklare på skrift, så jeg har lavet en lille video. I denne video kan I se, hvorledes brugen af denne teknik har gjort det muligt for mig at skabe en regnbuehest. Min regnbuehest er nemlig ikke skabt ved at ligge mine die-cuts oven på hinanden, men hver hest er nedfældet i den forrige.

***

***

På mit færdige kort har jeg også tilføjet en tekst og lidt pynt på den forreste hest. Til hesten har jeg brugt en die’en “Dalahest, omriss” fra KaBoks. Jeg har ikke brugt teknikken “Inlaid Die-cutting” til min tekst og pynt. Her har jeg ganske simpelt limet dem på min kortfront.

Den die, som jeg har brugt, er faktisk et Julemotiv. Men ved at bruge den på en kreativ måde og i dejlige forårsfarver, har jeg skabt flere muligheder med denne Jule-die.

PKL_IMG_3067

Pynten til hesten er et snefnug die fra KaBoks. Her har jeg ganske enkelt klippet spidserne af snefnugget, hvorved jeg får en blomster lignende figur.

PKL_IMG_3072

Jeg har med vilje valgt sort karton til teksten og pynten på hesten. Jeg elsker den kontrast, som det sorte giver mod lyse farver. Det giver et ekstra POP på et Clean & Simple kort.

PKL_IMG_3070

Det var alt fra mig i dag.

Hav en fantastisk & kreativ dag!

Pia

Du kan se tidligere artikler i serien “Kreativt Spil med Dies” her:

(Dette er oprindeligt lavet som DT projekt for KaBoks) 

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...