Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: KRISTINA FRA NORGE

IMG_2457

For Kristina fra Norge har papirhobbyen blitt terapi etter en vanskelig periode i 2011-12. Kristina forteller at hobbyen fikk tankene bort fra det som var tungt og vanskelig. Etter den tid har Kristina utviklet seg som kortlager og rett før jul forsøkte hun seg også på Mixed Media-lerret.

IMG_0015Hva er ditt navn?
Kristina Røst

Hvor bor du?
Jeg bor i Stavanger og har bodd her siden 1999, men er opprinnelig fra Bodø.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Bloggen min heter Kristinas kortblogg og har adresse kroest76.blogspot.com

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager for det meste kort i forskjellige varianter, men av og til dekorerer jeg bokser eller esker av forskjellig slag, f.eks. Pringlesbokser og Toffifee-esker. Rett før jul prøvde jeg meg på mixed media lerret for første gang, og kommer nok til å lage noen flere slike.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg ble med en kollega på et julekortkurs hos Scrappejungelen høsten 2008, og lagde noen få julekort hver høst etter dette. Men rett etter nyttår 2012 kjøpte jeg meg BigShot og kortlagingen eskalerte kraftig. Nå lager jeg kort i alle varianter både for å gi til venner eller familie og til kjente og ukjente på bestilling.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har alltid likt å holde på med forskjellige hobbyer, men for meg begynte det med det julekortkurset jeg var på. Og så eskalerte det da jeg gikk gjennom en vanskelig tid høsten 2011 og våren 2012 etter et dødsfall i familien. Papirhobbyen ble som terapi for meg. Det var noe å holde på med som fikk tankene litt bort fra det som var tungt og vanskelig. Og siden har det bare utviklet seg.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Første prosjekt er et Taglommestaffelilkomodekort. Jeg vet ikke om det egentlig heter det, men det er et morsomt ord. Her har jeg stanset ut Sizzix pro die – Match Box, som utgjør «kommoden». Oppå har jeg laget en staffelikort-variant der det er en lomme med tag bakom motivet. Motivet er fra Make it Crafy og er fargelagt med Copics, tekststemplene er fra North Star Design (tidl. North Star Stamps).

IMG_2424

Prosjekt nr. 2 er er en eksplosjonsboks til et brudepar. Jeg har i denne boksen valgt å bruke en firkantet kake i stedet for rund, fordi jeg synes det er mye enklere og kjappere å lage. Jeg lager ofte eksplosjonsbokser som bryllupskort, fordi jeg synes de er så dekorative og tar seg godt ut på et gavebord. På denne boksen har jeg valgt å bruke fargene hvitt, grått og sølv. Tekstene er fra North Star Design og alle er embosset med sølv embossingpulver.

Artikkelen fortsetter på neste side.

One Response

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...