Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

KRISTINAS BUNADSKORT

final

Med 17. mai og vårens konfirmasjoner foran oss passer det veldig godt å vise fram Kristinas nydelige bunadskort i “Nordlyset” i dag. Bunaden er nok særnorsk, men jeg er nokså sikker på at også våre lesere i Danmark og Sverige kan hente inspirasjon til vakre kjolekort fra Kristina. Jeg er dypt imponert over alle detaljene Kristina har fått til å lage – bunadsvesker, søljer og belter – alt er med. Nedenfor kan du lese Kristinas egen beskrivelse av hvordan kortene er laget.

Et av de sikreste vårtegnene for meg, er at det hagler inn med bunads-kortbestillinger til konfirmanter rundt om i landet.

Denne nordlandsbunaden er mitt Design Team-bidrag til månedens utfordring hos kaBoks, utfordringen denne måneden er nemlig konfirmasjon. På forsiden har jeg brukt diesen “Til konfirmanten”.

final (1)
Her kan dere se baksiden og innsiden. På innsiden har jeg laget en pengelomme bak puslespillbrikkene. Stemplet fra kaBoks syntes jeg passet fint til et konfirmasjonskort. Klem-diesen er også fra kaBoks.
final (2) final (3)
Nordlandsbunaden har jeg jo laget mange ganger tidligere, men i år har jeg fått bestilling på forskjellige bunader som jeg ikke hadde prøvd meg på før.

Åmlibunaden fra Aust-Agder

Aust-Agder-bunad til herre

Bergensbunad

Karmøybunad

Rød trønderbunad

final (9)

Hardangerbunad

Rogalandsbunad (Frafjord-bunad)

 

The Paper Crafting takker Kristina for at vi fikk lov å vise fram hennes vakre kort i magasinet og dersom du ønsker å se mer av det Kristina lager kan du besøke bloggen hennes her: Kristinas kortblogg

 

Foto: Kristina
Publisert med tillatelse

One Response

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...