LAG DUKKEMØBLER OG DEKORER DUKKEHUS

1 798

Kartong og papir kan både brukes til å lage dukkemøbler og til dekorasjon av dukkehus. Så hvorfor ikke hive deg rundt og forsøke deg som “møbelsnekker” og interiørdesigner en kveld?

“Monster High”-dukker er svært populære blant småjenter for tiden, men å handle inn dukkene og utstyr til disse er ikke akkurat billig. Så hvorfor ikke bruke av utstyret du har til papirhobbyen og lage møbler til “Monster High”-dukkene selv? Her finner du noen tips om hva du kan lage.

Du kan også bruke designpapir for å pusse opp dukkehus. I dette huset er det brukt designpapir som “tapet” på alle rom bortsett fra badet. Det er det brukt kartong som er tørrembosset i et rutemønster for å etterlikne fliser. 

Foto: Marit Pedersen
The Paper Crafting

1 kommentar
  1. Maryann skriver

    En rigtig god idé, da det er kanon dyrt, at købe alt det de gerne vil há, og også en rigtig god måde, at få pigerne til selv at blive mere kreative. Jeg har selv 4 børnebørn (piger), som ofte holder week-end her, og laver alt muligt til deres dukker, med lidt hjælp selvfølgelig, men de simpelthen elsker det. Har faktisk nogle billeder af dem her ivrigt arbejdende, hvis nogen skulle há lyst til at se det.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA